"Şimdiye Kadar PKK'yı Desteklediniz"

"Şimdiye Kadar PKK'yı Desteklediniz"
MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay,AK Parti hükümetini eleştirerek terör saldırıları sıfır noktasındayken mücadele yerine müzakare edildiğini belirtti.

Terörün bu noktaya gelmesinin tek sorumlusunun AK Parti olduğunu belirten Akçay, şöyle konuştu: “Terörü 2002’de sıfır noktasında devralan AK Parti terörle mücadele etmek yerine teröristlerle müzakere etmiş. Teröristler ne istediyse vererek terörü yeniden hortlamıştır. Habur’da teröristleri kahraman gibi karşılatan, teröristlerin ayağına hakim ve savcılar gönderip, ‘pişman değiliz’ diyen teröristleri çadır mahkemelerde serbest bıraktıran AK Parti hükümeti değil midir? Oslo’da PKK’larla pazarlık yapan, İmralı’yı bebek katili Öcalan’ın karargahı haline getiren AK Parti hükümeti değil midir?”

AK Parti Parti Sözcüsü Ömer Çelik ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş’un açıklamalarını da eleştiren Akçay, şöyle dedi: “Alçak ve hain’dediğiniz teröristlerle düne kadar samimi olan kimlerdi? Teröristlerle pazarlık masasına oturan siz değil miydiniz? Kurtulmuş saldırının çok iyi planlandığını söylüyor. Terörist iyi planlama yapabiliyor da sen hükümet olarak terörle mücadele ederken neden çok iyi planlama yapmıyorsun?”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum