Beyaz Show yayından kaldırıldı mı? Beyaz Show neden iptal edildi Kanal D

Beyaz Show yayından kaldırıldı mı? Beyaz Show neden iptal edildi Kanal D
Beyaz Show bu hafta neden yayınlanmadı. Beyaz Show geçtiğimiz haftalarda programında yaşanan sıkıntılar yüzünden Beyaz Show yayından kaldırıldı mı? Kanal'ın yayın akışında programın olmayışı akıllara bu soruyu getirdi. İşte cevabı...

 Beyaz Show bu hafta neden yayınlanmadı.  Beyaz Show geçtiğimiz haftalarda programında yaşanan sıkıntılar yüzünden  Beyaz Show yayından kaldırıldı mı? Kanal'ın yayın akışında programın olmayışı akıllara bu soruyu getirdi. İşte cevabı... Konukları bile belli olan Beyaz Show, Kanal D'nin yayın akışında son dakika değişikliğine gitmesiyle ertelendi. Bu haftayla birlikte Beyaz'ın ekran özlemi 3 haftaya çıkıyor.Geçen haftalarda bir ilk imza atarak normal bir günde banttan yayınlanan ve ertesi hafta ekranlara gelmeyen Beyaz Show, bu hafta da yayınlanmayacak.

KONUKLARI BİLE BELLİYDİ

Bu akşam yayınlanmasına kesin gözle bakılan hatta konukları bile belli olan Beyaz Show'un, 17 Şubat Çarşamba günü Ankara'da yaşanan terör saldırısı nedeni ile iptal edildiği düşünülüyor.

KANAL D YAYIN AKIŞINI DEĞİŞTİRDİ

Bugün yapılan bir değişiklikle Beyaz Show, yayın akışından kaldırıldı ve yerine "Hayat Şarkısı" adlı dizinin tekrar bölümü akışa eklendi

BEYAZ SHOW KONUKLARI KİMLER OLACAK?
Günlerdir konuşulan Beyaz Show bu hafta bitti mi sorularına yanıt geldi. Açıklamalara göre program devam edecekti fakat yeni bir açıklama daha geldi. Canlı yayında yaşanan olaydan ötürü adından sıkça söz ettiren program bir önceki hafta banttan yayın yapmış, geçen hafta ise yayınlanlanmamıştı. Beyaz Show konukları kimler sorusunun cevabı ise Ata Demirer, Büşra Pekin, Cengiz Kurtoğlu ve Şota Arveladze'de olmuştu. 19 Şubat 2016'da ekrana gelmesi beklenen talk show programı yine izleyicilere eğlenceli ve unutulmaz anlar yaşatacaktı. Talk show programları arasında yıllardır zirveden inmeyen ve Cuma akşamlarının reyting rekortmeni olan program da sohbetler, espiriler, konukların montelenmiş videoları ve karşılıklı atışmalar da seyircileri güldürüyor. Ayrıca Beyazıt Öztürk Beyaz Show konukları ile 'Beyaz'la Göz Göze' isimli bölümde dobra dobra sorular sorarak onları şaşırtıyor. Beyaz Show bu hafta da çok eğlendirecek. Zaman zaman yurtdışından ünlü konuklarda getiren Beyaz Show bu zamana kadar Soca Boy, Bai Ling, Megan Fox, Karolina Kurkova, Josh Holloway, Nayer, Sofia Nizharadze, Alexandra Stan, Samantha Fox, Ruslana, Almond Kerim Abdülcabbar, Carmen Electra gibi ünlüleri konuk etmiştir.

BEYAZ SHOW NEDEN YOK?

Beyaz Show bu hafta Ankara'da yaşanan terör olaylarından dolayı ekrana gelmeyecek. Her hafta izleyici ile buluşan programın bu hafta olmayışı ise Beyaz Show yayından mı kaldırıldı sorusuna neden oldu. Yayın akışında programın adının geçmemesinden dolayı çok merak edildi. Gündem de olan terör olaylarından dolayı bir çok program bu hafta yayın yapmamış bölümlerini gelecek haftaya ertelemişti. Bu hafta devam etmese de Beyaz Show'un aynı konuklarla önümüzde ki hafta ekrana geleceği tahmin ediliyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.