Erdoğan, O görüntülerle ilgili ilk kez konuştu

Erdoğan, O görüntülerle ilgili ilk kez konuştu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Zaman gazetesine kayyum atanmasıyla ilgili ilk kez konuştu.

 Erdoğan, "Bunlar sahtekar, cambaz. İşte bütün hileler ortaya çıkıyor. Yok neymiş basın hürriyetiymiş.Toplamışlar başı açık, örtülü tüm kardeşlerimizi polisin önüne onlarla bariyer oluşturuyorlar" dedi.

'Paralel devlet yapılanması' ile mücadeleye vurgu yapan Erdoğan şunları söyledi: "Paralel devlet yapılanması yok böyle bir şey. Bunlar sahtekar, cambaz. İşte bütün hileler ortaya çıkıyor. Yok neymiş basın hürriyetiymiş. Düşünebiliyor musunuz gazeteleri var. Suçüstü yakalanıyorlar. Emniyet görevlileri oraya girecek toplamışlar oraya başı açık, örtülü tüm kardeşlerimizi orada polisin önüne onlarla bariyer oluşturuyorlar. O baş örtülü kardeşlerimizi bunlar var ya Güneydoğu'da PKK'lılarla da sırt sırta seçimlerde bir araya getirdiler. PKK'lılarla onları sırt sırta bir araya getirdiler. Bunları gözlerimle gördüğüm zaman yazıklar olsun dedim. Ne günlere kaldık. Yanılmıyorsam Ziya Paşa'nındı. 'Ne günlere kaldık ey gazi hünkar, eşik vezir olmuş katır silahtar.' Böyle bir durum var. Gazetelerinin önüne geldiler. Girdi oraya emniyet, içeride ne makine kalmış, ne bilgisayar hepsini götürmüşler. Niye? Devletin bütün kurumlarına sızmışlar. Ne yaparsanız yapın kaçamayacaksınız." 

OPERASYONLARLA İLGİLİ KONUŞTU 

Güneydoğudaki operasyonlara ilişkin de konuşan Erdoğan, şu ifadeleri kullandı: "Şimdi orada da bütün planlar, projeler yapılıyor. İnşallah o yıkımların olduğu yerler çok daha modern bir şekilde kentsel mimariye de uygun şekilde düzenlemeler yapılacak. O leş kargalarına gerekli cevap yeni düzen ile birlikte verilecektir. 1 yılı bulamadan bir kısmı 1 yıl içinde de diğerleri veya biraz daha sarkabilir. Yeni bir Güneydoğu inşallah edilecektir hiç şüpheniz olamasın. Aman ha birliğimiz kaybetmeyelim. Şu anki iktidar yerinde kalacağına Rus gelsin, Suriye gelsin diyenler var bu ülkede. Şimdi birileri Güneydoğu'da Diyarbakır'da, Hakkari'de, Mardin'de, Şırnak'ta buralardaki operasyonlar sebebi ile sürekli istismar. Bak evleriniz yıkılıyor. Şimdi buradan sesleniyorum. Osmanlı İnebahtı'nda bir yenilgi yaşamıştır. O yenilgiyi yaşadığı zaman komutan, üzgündü, süzgündü fakat Sokullu oradan bir gürledi; ne dedi? Paşa, paşa, sen bu devleti ne sanırsın? O yelkenlerin direklerini gümüşten bütün o yelkenlerini de atlastan yapmak suretiyle yolumuza devam ederiz.

ŞU ANKİ İKTİDAR YERİNDE KALACAĞINA RUS GELSİN, SURİYE GELSİN DİYENLER VAR BU ÜLKEDE

O leş kargalarına gerekli cevap yeni düzen ile birlikte verilecektir. 1 yılı bulamadan bir kısmı 1 yıl içinde de diğerleri veya biraz daha sarkabilir. Yeni bir Güneydoğu inşallah edilecektir hiç şüpheniz olamasın. Aman ha birliğimiz kaybetmeyelim. Şu anki iktidar yerinde kalacağına Rus gelsin, Suriye gelsin diyenler var bu ülkede. Maalesef."  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum