Başbakanlık PKK'lı gazetecilere basın kartı vermiş

Başbakanlık PKK'lı gazetecilere basın kartı vermiş
PKK gazetesi Özgür Gündem'de birer militan gibi faaliyet gösteren sözde "muhabir"lere Başbakanlık tarafından sarı basın kartı verildiği ortaya çıktı.

Ankara'yı bir kez daha kana bulayan bölücü terör örgütünün yayın organı olan Özgür Gündem adlı sözde gazete hakkında  savcılıkça (nihayet) soruşturma açılmasıyla birlikte büyük bir skandal ortaya çıktı.

Meğer Başbakanlık, PKK gazetesi Özgür Gündem'de birer militan gibi faaliyet gösteren sözde "muhabir"lere sarı basın kartı vermiş.

PKK'nın birer militanı gibi çalışan bu sözde gazeteci kişiler, bu sarı basın kartları ile devletin tüm kurumlarına rahatlıkla girip çıkabiliyor.

Özgür Gündem çalışanlarına Başbaknlığa bağlı Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü'nce verilen sarı basın kartları, Ankara saldırısının ardından sözkonusu gazete hakkında soruşturma açılınca iptal edildi.

PKK gazetesi, internet hesabından, çalışanlarının sarı basın kartlarının iptal edildiğini duyurdu.  

vd-056.gif

TERÖRİSTLE FARKI YOK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün yaptığı bir konuşmada, terörist tanımının bir daha yapılması gerektiğini belirterek, “Elinde silahı olan, bombası olan terörist ile ünvanını, kalemini amacına ulaşabilmesi için teröristin emrine verenin de hiçbir farkı yoktur" demişti. 

Erdoğan konuşmasını şöyle sürdürmüştü: "Ünvanının milletvekili olması, akademisyen olması, yazar, gazeteci olması o kişinin aslında bir terörist olduğu gerçeğini değiştirmez. O eylemin amacına ulaşmasını sağlayan bu destekçilerdir, bu yardakçılardır. Bu bakımdan terör ve terörist tanımını yeniden yaparak ceza kanunumuza derç etmeliyiz diye düşünüyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum