Türkiye’nin konuştuğu iki rezalet!

Türkiye’nin konuştuğu iki rezalet!
Evet, Türk halkının yüzde 95’nin her gün gündeminde yer alan ve konuştuğu iki siyasi rezalet var. Bu iki rezaletin sahibi de CHP. İşte rezaletin ayrıntıları:

Yerel seçimler yaklaşırken Türk halkı iki şok edici siyasi rezaleti konuşuyor.

Bu rezaletlerin sahibi ise CHP!

Birincisi; CHP Genel Başkan Deniz Baykal’ın yıllardır insan olarak görmediği ve hatta yok saydığı Başörtülüler ve Çarşaflılara ‘oy avcılığı’ taktiği ile takkiye yapıp CHP rozetleri takması ve ‘ kıyafet özgürlüklerinden’ bahsetmesi.

Yıllarca Başörtülü öğrenci kızların haklarının gasp edilmesinde ‘baş Aktör’ olan Deniz Baykal’ın bu tavrı asla ‘açılım’ değil, resmen iki yüzlülüktür.

Eğer bu açılımında samimi ise savunduğu ‘Kıyafet özgürlüğü’ nün arkasında durur ve Başbakan’ı da yanına alarak, ‘Eğitim ve inanç hakları gaspını’ önlemek için yasa çıkartırlar.

KARAYALÇIN’A ve BAYKAL’A ‘SAYIN’ DEMEK DOĞRU MU?

Rezaletin ikincisi ise; SHP’nin eski genel başkanı ve CHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Murat Karayalçın’ın daha önce DEHAP’la yaptığı işbirliği ve Karyalçın’ın Diyarbakır mitinginde kulağına atıldığı ‘biji apo’ sloganları, gözüne sokulan Bebek katili-terörist başı Apo posterlerinden sonra, hiçbir şey olmamış gibi Cumhuriyet’in başkentine Belediye başkan adayı olması.

Hele, Baykal’ın SHP-DEHAP işbirliğinde şimdi kucaklayıp partisinden aday gösterdiği Murat Karyalçın için geçmişte söyledikleri sözleri biranda yok sayması ve hiçbir şey olmamış gibi sıkılmadan- anlı, şanlı sözler sarf etmesi milleti çileden çıkarmakta.

Deniz Baykal, Karyalçın’ı ‘PKK’lılarla işbirliği yaptığı’ şeklinde suçladıklarını unutmuş gibi gözükse de partisi CHP’nin resmi sitesinde o sözleri hala haber olarak duruyor.

Hiçbir şeye kulak asmıyorsa partisinin sitesine göz atsın.

Eşkıya ve bölücü başı Öcalan’a ‘Sayın’ demek nasıl gaflet ve suç ise, bence Kandil yandaşları ile el ele olan, PKK sloganlarını içine sindirenlere de unvanı ne olursa olsun ‘ Sayın’ demekte gaflettir-ihanettir.

Bu yüzden artık bundan böyle ne Karyalçın’a ne de Baykal’a ‘Sayın’ demek hak değildir.

Sayın Melih Gökçek Ses TV’de Diyarbakır ihanetinin belgelerini gösterdikçe bunlar hala sıkılmadan ‘Külliyen yalan’ diyorlar. Hem de yüzleri hiç kızarmadan!

Göktürk Tunçtürk-millitaraf.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.