Beşiktaş Antalya maçı geniş özet ve skor kaç kaç bitti (BJk Antalya)

Beşiktaş Antalya maçı  geniş özet ve skor kaç kaç bitti (BJk Antalya)
Beşiktaş Antalya maçı saat kaçta hangi kanlada? Beşiktaş bu maçtada galibiyeti alarak şampiyonlugunu sağlamlaştırmak istiyor. Peki beşiktaş antalya maçı skor kaç kaç olur? İşte degaylı bilgiler

Beşiktaş Antalya maçı saat kaçta hangi kanlada? Beşiktaş bu maçtada galibiyeti alarak şampiyonlugunu sağlamlaştırmak istiyor. Peki beşiktaş antalya maçı skor kaç kaç olur? İşte degaylı bilgilerÇaykur Rizespor ve Trabzonspor maçlarından 6 puan alarak Süper Ligin yeni lideri olan Beşiktaş, 26. hafta karşılaşmasında Antalyaspor'u ağırlayacak. Beşiktaş'ın bu maçtaki tek hedefi galip gelerek liderliği sağlamlaştırmak.

BEŞİKTAŞ 1-0 ANTALYA

Beşiktaş'ın muhtemel 11'i: Tolga, Beck, Marcelo, Delgado, İsmail, Quaresma, Atiba, Oğuzhan, Sosa, Kerim, Gomez

Antalyaspor'un muhtemel 11'i: Mbolhi, Rıdvan, Celustka, Diego, Motta, Yekta, Makoun, Serdar, Mbilla, Danilo, Eto’o

STAT: Başakşehir Fatih Terim
SAAT: 19.00
YAYIN: Lig TV

CEZA SINIRINDAKİ 5 İSME UYARI

Kara Kartal’da bu akşamki Antalyaspor mücadelesi öncesinde Ricardo Quaresma, Andreas Beck, Olcay Şahan, Mario Gomez ve İsmail Köybaşı ceza sınırında bulunuyor. Teknik direktör Şenol Güneş, bu 5 futbolcudan gereksiz sertlik ve hakemle dialogdan kaçınmalarını istedi. Bu isimlerden biri, bu akşam hakem Hüseyin Göçek’ten kart görmesi halinde Kasımpaşa karşısında görev yapamayacak.  

18 SEZONDUR YENİLGİ YOK

Siyah-Beyazlılar, ligde iç saha maçlarında Antalyaspor’a ilk ve tek yenilgisini 1997-1998 sezonunun 33. haftasında 1-0’lık sonuçla yaşamıştı. Kartal, rakibini İnönü, Ali Sami Yen ve Atatürk Olimpiyat’ta konuk ettiği diğer 18 maçta 15 kez yendi, 3 kez de berabere kaldı.

KARAKARTAL'IN BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR

Beşiktaş, ligde iç sahada çıktığı son 6 maçı da kazandı. En son mağlubiyetini 29 Kasım 2015’te 2-0’lık sonuçla Akhisar karşısında yaşayan Kartal, ardından oynanan 6 karşılaşmadan 18 puanla ayrılırken, bu maçların 4’ünde gol dahi yemedi. Siyah-Beyazlılar, ligde en son 2006-2007 sezonunda 15 ve 29. haftalar arası Jean Tigana yönetiminde İnönü’de 8 maç üst üste kazanmıştı.

BEŞİKTAŞ 11 MAÇTIR KAYBETMİYOR

Başakşehir Stadı’nda bu akşam taraftarı önünde Antalyaspor’u ağırlayacak olan Siyah-Beyazlılar, rakibine İstanbul’da tam 11 maçtır yenilmiyor. Bu karşılaşmalarda rakip fileleri 18 kez sarsan Kartal, ağlarında ise sadece 4 gol gördü. Beşiktaş, bu periyotta üç maçta gol yerken, 8 karşılaşmada kalesini kapattı.  

ANTALYASPOR DEPLASMANDA KAYIP

Ligde bu akşam Beşiktaş’a konuk olacak Antalyaspor, deplasmanda aldığı başarısız sonuçlarla dikkat çekiyor. Dış sahada çıktığı 12 maçta 2 galibiyet 2 beraberlik ve 8 mağlubiyet alan Kırmızı-Beyazlılar, deplasmanda 8 haftadır kazanamıyor. Ligde en son 8. haftada Bursaspor’u rakip sahada 2-0 mağlup eden Antalyaspor; deplasmanda 16 gol atıp kalesinde 26 gol gördü.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.