Rizespor'dan anlamlı hareket!

Rizespor'dan anlamlı hareket!
Çaykur Rizespor, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında, 4 Nisan Pazartesi günü sahasında Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Mehmet Cengiz Tesisleri'nde, teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde yapılan antrenmanda Eren Albayrak ve Deniz Kadah takımdan ayrı çalıştı. Ülkelerinin milli takım kamplarında bulunan Gökhan Akkan, Ertuğrul Ersoy, Nika Dzalanidze, Dhurgham İsmail, Ousmane Viera ve Godfrey Oboabona ise idmana katılmadı. 

Antrenmanda yeşil-mavili futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından taktik ağırlıklı çalışma gerçekleştirdi. İdman, ilk 15 dakikalık bölümün ardından basına kapalı devam etti.

Çaykur Rizepor, yarın yapacağı çalışmanın ardından, 26 Mart Cumartesi günü Beşiktaş ile oynayacağı hazırlık maçı için İstanbul'a gidecek. 

- Futbolcular fidan dikti

Teknik direktör Hikmet Karaman ve yeşil-mavili futbolcular idmanın ardından, Orman Haftası etkinlikleri kapsamında kulüp tesislerinin bahçesine 44 çam fidanı dikti.

Basın mensuplarına açıklamada bulunan Karaman, Orman Haftası nedeniyle çam fidanı diktiklerini belirterek, "Bahçemizi bu kapsamda güzelleştiriyoruz.  Her fidana oyuncularımızın adını veriyoruz. Oyuncularımız her hafta gelip fidanı sulayıp bakacaklar." dedi.

Futbolcu Murat Duruer ise güzel bir organizasyon olduğunu ifade ederek, "Hepimiz kendi ağacımızı diktik. Bakımını kendimiz yapacağız. İnşallah en çok benim ağacım büyür." diye konuştu.

Orhan Ovacıklı da daha önce de ağaç diktiğini kaydederek, "Bir Karadenizli ve Rizeli olarak yeşili her zaman korumamız gerekir. Ormanlar bizim için çok önemli. Oksijen kaynağımız, güzelliklerimiz. İnşallah bu davranışımız herkese örnek olur." şeklinde görüşlerini aktardı. 

Bazı futbolcuların, fidan dikiminin ardından şakalaştığı gözlendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.