"En büyük hedefimiz..."

"En büyük hedefimiz..."
Spor Toto Süper Lig takımlarından Torku Konyaspor'un teknik direktörü Aykut Kocaman, bulundukları pozisyonu korumanın en büyük hedefleri olduğunu söyledi.

Kocaman, Kayacık Tesisleri'ndeki antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, takım olarak çıkış sürecinde olduklarını ifade etti.

Son maçlardaki atmosferin, sürekli maç kazanmayı istemelerinin ve rakiplerinin kendilerine karşı hazırlanma hallerinin, oyuncularının üzerindeki gerilimi artırdığını belirten Kocaman, "Bulunduğumuz pozisyonu korumak en büyük hedefimiz. Kalan haftalarda bu gerilimi nasıl yöneteceğimiz hakkında becerimiz, gidişatımızı belli edecek" dedi.

"GÜÇLERİ VAR AMA..."

Kocaman, ligin ikinci yarısında 9 maçta 6 galibiyet 3 beraberlik elde ettiklerini anımsatarak, "Bu durumu yakalamak kolay değil. Geriye kalan 8 maçta 12-13 puanlık bir averaj yakalayabilirsek, pozisyonumuzu koruma ihtimalimiz yüksek görünüyor. En yakın rakibimiz Medipol Başakşehir'in yaklaşık 2 puanın üzerinde bir ortalama yakalaması gerekiyor. Bunu yapabilecek güçleri var ama kolay değil" dedi.

"GENÇLERBİRLİĞİ İKİNCİ YARI SES GETİREN BİR TAKIM OLDU"

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile oynayacaklarını hatırlatan Kocaman, "Gençlerbirliği ligin ikinci yarısında ses getiren takımlardan biri oldu. Nispeten bu sinyalleri veriyordu ve bunu gerçekleştirdi. İlk yarı bakıldığı zaman düşmenin en önemli adaylarından biri olarak görünürken, ikinci yarı 7'de 6'lık bir seriye başladı. Son haftalarda doğal bir yorgunluk oldu. Sürekli maç kazanma isteği oyuncu grubunu yoruyor. Bu dalgalanmaları nasıl aşacaklar bekleyip göreceğiz. Gençlerbirliği müsabakası, kalan 8 maçtaki puan ortalamamızı belirlemede yardımcı olacak bir maç olarak görünüyor. İnşallah bu dönemi fiziksel ve zihinsel dinlenmeyle geçireceğiz. Önümüzdeki çarşambadan itibaren tamamen Gençlerbirliği maçına odaklanmaya çalışacağız" dedi.
Öte yandan Torku Konyaspor, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı. İdmana, ülkelerinin milli takımlarına giden Skubic, Hadziahmetovic, Bajic, Rangelov ve Traore katılmazken, Holmen ve Sissoko takımdan ayrı salonda çalıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.