Kupaya dev prim!

Kupaya dev prim!
UEFA’dan gelen Avrupa kupalarından men cezasını gelecek sezon hemen çekmek isteyen G.Saray, Avrupa biletinin alınması için en önemli hedef olarak Türkiye Kupası’nı belirledi.

Yarı finaldeki Rize maçları öncesinde açıklanacak prime göre kupa gelirse tüm oyunculara 100’er bin TL verilecek.

TARİHİNİN mali açıdan en kötü dönemlerinden birini yaşayan G.Saray’da Avrupa kupalarından men cezası sonrasında yönetim de gelecek sezonki planlarını buna göre yapıyor. Takımın maliyetlerini gelecek sezon bir hayli aşağıya çekerek yeniden yapılanmanın başlamasını isteyen yönetim, men cezasını da gelecek sezon çekerek 2017-18 sezonuna çok daha iyi bir şekilde girilmesini planlıyor.

ANCAK tüm bu planların hayata geçirilebilmesinin ilk adımı bu sezon Avrupa kupalarına katılma biletini kazanarak cezayı hemen çekmek olacak. Süper Lig’de üçüncü sıradaki Konya’nın 8, dördüncü sıradaki Başakşehir’in de 2 puan gerisinde olan Aslan’ın Avrupa kupaları hakkı için en kestirme yolu Türkiye Kupası’nı kazanması. Yarı finalde Çaykur Rize ile eşleşen sarı-kırmızılıların zafere ulaşması için önünde sadece 3 maç yer alıyor. 

ZOR DÖNEM BAŞLIYOR

YÖNETİM de bu doğrultuda hem teknik direktör Riekerink hem de oyuncularla sık sık konuşurken Türkiye Kupası hedefini hatırlatıyor. Milli maç arasının ardından yoğun bir tempoya başlayacak olan oyuncuları motive etmek amacıyla yönetim kesenin de ağzını açtı. Ligin iyi bir yerde bitirilmesi için prim sistemi değiştirilip iç saha galibiyetine 20 bin, dış saha galibiyetine 30 bin ve derbi zaferleri için 40 bin TL prim belirleyen yönetim, kupa için de yeni prim açıklayacak.

TÜRKİYE Kupası’nın G.Saray’ın müzesine getirilmesi halinde her oyuncuya 100 bin TL prim vermeyi kararlaştıran başkan Dursun Özbek ve yöneticileri bu dev primi oyunculara ise milli maçların dönüşünde gerçekleştirilecek toplantıda verecek... (Vatan)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.