Gülefer Yazıcıoğlu'ndan çok çarpıcı açıklamalar

Gülefer Yazıcıoğlu'ndan çok çarpıcı açıklamalar
BBP'nin kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun tartışmalı helikopter kazasında hayatını kaybetmesinin 7. yıldönümünde eşi Gülefer Yazıcıoğlu Habervaktim'e çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Gülefer Yazıcıoğlu, bu akşam TRT'de yayınlanacak olan Muhsin Yazıcıoğlu belgeseline tepki gösterdi ve bunun tamamen istismar olduğunu söyledi.

Taceddin Dergahı'ndaki anma etkinliğinde Habervaktim'e konuşan Gülefer Yazıcıoğlu, "Muhsin Başkan’ın ismini kullanarak belgesel çekenlere buradan sesleniyorum. Muhsin Başkan 7 yıl oldu hakka yürüyeli, hakka yürüdüğü günden itibaren adalet noktasında hiçbir şey yapmayan, bizim yanımızda gölge olarak bile durmayan insanlar ne hakla Muhsin Başkan’ın adına belgesel çekiyor" dedi.

Gülefer Yazıcıoğlu şöyle devam etti:

"Para kazanmak için Muhsin Başkan’ı kullanıyorlar, Muhsin Başkan’ın adını kullanarak para kazanmayı bıraksınlar."

Gülefer Yazıcıoğlu ayrıca, o belgeselde konuşanlara da seslenerek "Gerçekten Muhsin Başkan’larını seviyorlarsa davasını takip edersiniz, dava sürecinde yanımızda olursunuz ve mahkemelerde şaşmazsınız gerçekleri söylersiniz" diye konuştu.

^7856da060eaf025fdd2cf666f7715a8136458e84cb6f3c0005^pimgpsh_thumbnail_win_distr.jpg

YETER ARTIK: ÖLÜM SİMSARLIĞI YAPMAYIN

Muhsin Yazıcıoğlu'nun eşi Gülefer Yazıcıoğlu ayrıca "7 yıldır Muhsin başkanın ismini kullanarak kendilerine makam mevki, para pul edinen insanlar, yeter artık ölüm simsarlığı yapmayın,  Muhsin Başkan’ın yakasından düşün. Kendi kimliğinizle var olun, Muhsin Başkan’ın ismini televizyonlara çıkarak istismar etmeyin" dedi.

Habervaktim.com ÖZEL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.