"Ceza dünyanın sonu değil"

"Ceza dünyanın sonu değil"
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, UEFA'dan 4 yıllık bir gözetim istediklerini belirterek, "Ben gözetimle atlatabilme ihtimalini yüzde 50.1 gibi görüyorum. Ama ceza da gelebilir mi, gelebilir. Ceza da gelse, dünyanın sonu değil" dedi.

Kocaeli’nin Gebze İlçesi’nde, Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği’nin bir otelde düzenlediği geceye Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta katıldı. Muharrem Usta burada yaptığı konuşmada, UEFA’da yaptıkları görüşmeye değindi. Usta konuşmasında şunları söyledi:

“Dün, UEFA’da 2 saatlik bir görüşmemiz oldu. Çok iyi bir hazırlıkla oraya gittik. 6 kişilik bir ekiple Trabzonspor’u içinde bulunduğu durumun bilinciyle geleceğini, nasıl planlayacağının bilinciyle iyi bir çalışmayla gittik. UEFA’da toplantıya girmeden önce arkadaşlara oradaki şampiyon olmuş bu güne kadar kulüplerin kazanmış olduğu kupaların önünde bir fotoğraf çekildik. UEFA yetkilileri ile Trabzonspor’un bugüne kadarki durumunu ve yarınını konuştuk. Bugüne kadarki içinde bulunduğu durumla ilgili teşhis şudur; İstikrarın olmaması, devamlı teknik direktör değişikliği ve her teknik direktör değişikliği ile birlikte gelen futbolcu değişiklikleri. Sonuçta büyük bir ekonomi çöküntü. Şimdi biz bundan çıkmak için UEFA’nın masasına oturduk. UEFA’daki genel sekreter ayrıldığımızda yanımıza geldi, ‘Burada bugüne kadar çok sunum gördük. Çok bu masada karşılıklı konuşmalar gördük, ama tebrik ediyorum ki, en iyilerden birisi oldu’. Gerçekten Trabzonspor’u orada çok iyi temsil edildiğini hepinizin bilmesini isterim. Bizim çok şeye ihtiyacımız var ama en çok da temsile ihtiyacımız var.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.