Brüksel'deki üçüncü bombacı o mu?

Brüksel'deki üçüncü bombacı o mu?
Brüksel'deki terör saldırılarında herkesin merak ettiği güvenlik kamerasına takılan o kişiyle ilgili bir açıklama yaptı

Belçikalı yetkililer başkent Brüksel'de 31 kişinin ölümüne neden olan terör saldırılarında herkesin merak ettiği güvenlik kamerasına takılan o kişiyle ilgili bir açıklama yaptı. O iddiaya göre üçüncü bombacı Belçika'da serbest gazetecilik yapan Fayçal Cheffou...

Brüksel saldırısında yeni zanlı Fayçal Cheffou ismli serbest gazeteci... Belçika medyası Fayçal Cheffou'nun terör cinayeti işlemekten ve 31 kişinin ölümüne neden olmaktan tutuklandığını iddia etti. İddiaya göre havalimanınd agerçekleşen saldırısı öncesi güvenlik kameralarına takılan 2 canlı bombanın yanında yer alan gizemli isim de Cheffou...

İngiliz Daily Mail gazetesinde yer alan yer alan bilgiye göre Cheffou serbest gazetecilik yapan bir Belçika vatandaşı... Cheffou küçük bir stüdyo dairede tek başına yaşıyordu ve o ev  saldırı düzenlenen Maelbeek metro istasyonuna sadece 500 metre uzakta bulunuyor. Dairede Belçika polisi beş saat boyunca kapsamlı bir arama gerçekleştirdi. 

Fedaral araştırma bürosundan bir yetkili perşembe IŞİD ile bağlantılı olarak tutuklanan altı kişiden biri olan Fayçal Cheffou'nun üçüncü bombacı olabilceğini söyledi.

İddialara göre Cheffou’nun ablası 2014 yılında kardeşiyle ilgili polise ihbarda bulunmuş, kardeşinin Suriye’ye kaçmayı planladığını ancak doğru zaman için beklediğini iafe etmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.