Akşener'den İlginç açıklamalar!

Akşener'den İlginç açıklamalar!
Eski MHP Milletvekili Meral Akşener, MHP Genel Merkezi tarafından bazı il başkanlıklarını kapatılmasını eleştirerek, “Bizim partimizi bugüne kadar sadece cunta kapatmıştır” dedi.

Tokat 26 Haziran Atatürk Kültür Sarayı'nda partililerle buluşan Meral Akşener, partililerin sevinç gösterileri ile karşılandı. Eski MHP Tokat İl Başkanı Fatih Demirkol’un konuşmasının ardından kürsüye gelen Akşener, “Başbakan Meral” sloganlarıyla karşılandı. Partisinin genel merkezi tarafından il başkanlıklarının kapatılması kararıyla ilgili eleştirilerde bulunan Akşener, “Bir irade beyanı ortaya koymuş il başkanlarımızın bulunduğu şehirlerin genel merkezimiz tarafından vilayete gönderilen bir yazı ile partimizin kapsına kilit vurdurulmasının doğru olmadığını, buna itiraz ettiğimizi, bunu asla kabul etmeyeceğimiz, etmediğimizi belirtmek için buradayız. Bizim partimizi bugüne kadar sadece cunta kapatmıştır. Bizim partimizi kurulduğu günden beri milletimiz, ülkücü hareket sırtlandı getirdi ve sadece 12 Eylül'de, 12 Eylül cuntası kapattı. Aradan yıllar geçti 1 Kasım seçiminin sonuçlarını başarı olarak görenler buna karşı ‘hayır, bu başarısızlıktır, biz bunu hak etmedik’ diyenler. Demokratik hakkı kullanmak için yola çıkanlar büyük bir cesaret göstererek geleceklerini istikballerini dün Türkiye’nin uğruna koyan Dursun Önkuzuların bugünkü kardeşleri olarak ‘hayır, daha iyisini hak ediyoruz’ Türkiye beka sorunu ile karşı karşıya, Türkiye bir dönemecin hemen öncesinde köprüden önce son çıkış var ya öyle bir çıkış noktasında MHP, yani ülkücü Türk milliyetçileri aynı 1919’da olduğu gibi bu ülkeyi yönetmelidir. Beka sorununu ortadan kaldırmalıdır” dedi.

“BU YÜRÜYÜŞ MERAL AKŞENER’İN BAŞKANLIK MÜCADELESİ DEĞİL”
Bu yürüyüş bu mücadelenin Meral Akşener’in genel başkanlık mücadelesi olmadığını ifade eden Akşener, “Meral Akşener ve arkadaşlarının genel merkezde bir değişiklik yapmak için ortaya koydukları bir talebin mücadelesi değil, Allah'ın izni ile bu ülkeyi yönetme iktidar olma iktidara yürüme mücadelesidir. Muhteremler panikte. Bir savaş başladı ki aklınız durur. Haftada bir tehdit, iftira. Çok ilginç havuz medyasıyla, AK Parti'yle, genel merkezimizin yayın organları aynı safta. Dolayısıyla ne kadar doğru bir işin peşinde olduğumuz, ne kadar kutlu bir yürüyüşün içinde olduğumuz ortaya çıkıyor" dedi.

“GELİN KOZLARIMIZI PAYLAŞALIM”
Konuşmasında AK Parti iktidarını eleştiren Akşener, "Başladığınızdan belli ağılıyorsunuz kardeşim. Herkes suçlu bu muhteremler sütten çıkmış ak kaşık. Başlarına ne iş gelirse başkası yaptı. Her defasında aldatıldılar, her defasında kaldırıldılar. Ağlaya ağlaya bugünlere gelindi. İlginçtir ‘Küçük Emrah’ gibi hepsi, Küçük Emrah büyüdü bunlar ağlamaya devam ediyor. Ben de diyorum ki bırakın Küçük Emrahlığı bırakın ağlamayı gelin demokratik usullerle siyasi arena da halkın karşısında, milletin karşısında, karşı karşıya, yüz yüze, göz göze gelin kozlarımızı paylaşalım” diye konuştu.
Ayakta alkışlanan Akşener, partilileri selamladıktan sonra düzenlenen yemek programına katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.