Bayülgen ekmeğe küfür etti!

Bayülgen ekmeğe küfür etti!
Reyting uğruna canlı yayında küfür edip ahlaksız hareketlerde bulunmasıyla tepki çeken Okan Bayülgen haddini yine aştı. Gazetecilere sinirlenen Bayülgen, ekmeğe küfür etti.

Ekranlarda reyting uğruna birçok rezalete imza atan Okan Bayülgen, iyice yoldan çıktı. Sayesinde gündemde kaldığı magazin basınına sürekli hakaretler ettiği küfürlerle terbiyesizliği tüm Türkiye tarafından tescillenen Bayülgen, bu kez sınırları zorladı.

Geçtiğimiz günlerde Etiler'deki oyunu sonrası reklam uğruna Cem Yılmaz'ı kapıya kadar uğurlayan ve basın mensuplarına "canım cicim" diyerek pozlar veren Bayülgen, önceki gün barıştığı Selin Atasoy ile görüntülenince çılgına döndü. 

Patlayan flaşlarla kendinden geçen şovmen, terbiye sınırlarını aştı. 52 yaşında olmasına rağmen ağzından çıkanı kulağı duymayan Bayülgen, kendisine soru sormak isteyen muhabirlere, "Bana soru sormayın. Kendinize başka bir meslek bulun." dedi. Daha sonra arabasına binen Bayülgen, bir gazetecinin, "Biz ekmeğimizi bu meslekten kazanıyoruz lütfen siz de biraz saygı duyun" sözlerine ağza alınmayacak şekilde cevap verdi. Bayülgen, "S...... sizin ekmeğinizi" diyerek ahlaksızlıkta son noktaya çıktı.

Takvim

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum