Volkan Demirel isyan etti!

Volkan Demirel isyan etti!
Volkan Demirel'in A Milli Takım'a alınıp alınmaması ile ilgili tartışmalar sürerken, tecrübeli kaleciden çok tartışılacak açıklamalar geldi.

Fenerbahçe'nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel, dostlarıyla yaptığı sohbette Milli Takım’ın konsantrasyonunu bozacak bir polemiğin odağına çekilme çabasını art niyetli olarak yorumladı. Volkan, yakın çevresine, “Milli Takım’ın dikkatini dağıtmamak lazım” dedi ve şunları söyledi:
 
“Volkan Demirel meselesi milli Takım’ın menfaatlerinden daha üstün değildir. Volkan Demirel, bu ordunun sadece bir neferidir, askeridir. Vardır ya da yoktur. Hazırlık maçları bile olsa Milli Takım’ın dikkatini dağıtacak, huzurunu bozacak bir pozisyona getirmemek lazım. Bunu yapanlar art niyetli. Zamanı gelince bunlar değerlendirilir. Fatih Hoca karar verir. Çağrılırsam sonuna kadar ben bu milli takımın emrindeyim. ‘Volkan özür dilemeli, gelmeli gelmemeli, Babacan mı Demirel mi…’ Bunlar Milli Takım’ın yüksek menfaatlerine saygısızlıktır.
 
"ÖZÜR DİLENECEK BİR ŞEY YAPMADIM"
 
Volkan, dost sohbetinde “Basın toplantısı düzenleyip, özür dilerse Milli Takım’a döner” tezini savunanlara da tepki gösterdi: “Özür dilenecek bir şey yapmadım. Benim kundaktaki çocuğuma küfredildiği bir ortamda özür dileyecek kişi küfredendir. Bu sadece Volkan meselesi değil. Oraya çıkan, milli forma, Türk bayrağı altında, Türk bayrağının temsilcisi pozisyonundaki kime yapılırsa yapılsın bunun önüne geçilmeli. Bu sadece benimle ilgili değil.”
 
"HANİ AİLEMİZ NAMUSUMUZDU"
 
Volkan Demirel, özrün ne anlama geleceğini de açıkladı: “Şunu mu istiyor insanlar: ‘Benim kundaktaki çocuğuma küfrettiğin için tepki gösterdim, özür dilerim küfredebilirsin benim çocuğuma, aileme.’ Hani bizim ailemiz, çoluğumuz çocuğumuz, namusumuz en önemli değerlerimizdi. ‘Milli Takım ailemize küfrettirilme yeridir’ dememi mi istiyorlar. Bundan sonra o galiz küfürler başka birine edildiği zaman o insan da şunu mu düşünecek: ‘Bak Volkan tepki gösterdi ama döndü dolaştı en sonunda milyonların önünde özür diledi.’ Bu mudur çözüm?”

(Akşam)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.