Milli Gazete yazarı Ekrem Şama iktidara seslendi

Milli Gazete yazarı Ekrem Şama iktidara seslendi
Milli Gazete yazarlarından Ekrem Şama, terörle mücadele konusunda Hükümet'e seslenerek "Allah rızası için gerçek çözümün bu olduğunu bir kerecik telaffuz edin ne olur!" dedi.

Ekrem Şama'nın "Resmen alay ediyorlar" başlıklı yazısı şöyle:

"Türkiye 35 yıldır terörle mücadele ediyor mu, ediyor!

Hiç başarılı oldu mu, evet oldu!

Yabancı güçlerin bölgeden çıkarıldığı yıllarda başarılı oldu.

Milli Görüş ta başından beri bu mücadelenin başarılı olabilmesi için, terörün dış desteklerinin kesilmesi için ABD başta olmak üzere bölge ile ilgisi olmayan güçlerin çıkarılarak, bölge ülkeleri ile diyalog kurulmasının gerekli olduğunu vurguluyor mu, evet!

Milli Görüş koalisyon ortağı olduğu kısa dönemlerde bunu yapmış mı, evet yapmış!

Başarılı olmuş mu, olmuş!

Ey 14 yıllık iktidar ve mensupları!

Allah rızası için gerçek çözümün bu olduğunu bir kerecik telaffuz edin ne olur!

Varsa yoksa ABD hayranlığı!

ABD’ye teslimiyet!

Koalisyon ortaklığı!

Stratejik ortaklık!

Görmüyor musunuz, altımızı oydular!

Kaç tane halkı Müslüman ülkeyi çatır çatır yıktılar.

Şimdi de sıranın bize geldiğini sağır sultanlar bile duydu.

Terör örgütleri arasında bizi kıskaca alıp çatlatmak için neler yaptıklarını görmüyor musunuz?

En modern silahları bu örgütlere verip ülkemizin parçalanması için gayret göstermiyorlar mı?

Sahi polisimizi, askerimizi, sivilimizi katleden bu silahların, ABD tarafından temin edilip verildiğini hâlâ niçin net olarak açıklamazsınız?

“Ey Amerika, bizimle mi ittifaktasın, terör örgütü ile mi?” Diye sitem dolu seslenmelerinize karşı, nasıl küstahça:

“Biz o örgüte silah vermeye devam edeceğiz!” diyerek bütün dünyanın gözü önünde sizinle nasıl alay ettiğini görmüyor musunuz?

Terörün çarelerinin en başta geleninin ABD dâhil, bölgedeki yabancı güçlerin çekip gitmesinde ve bölge ülkelerinin bir araya gelerek çareler bulmasında olduğunu her fırsatta size söyleye söyleye dilinde tüy bitmiş, kaleminde sivilce çıkmış bir Milli Görüş’ü neden anlamazsınız? Bizler size düşman değiliz, sizin yanlışlarınıza düşmanız. Bizler İslam dünyasının ve ülkemizin parçalanıp bölünmesine ve Müslümanların yurtlarından çıkartılıp sürülmesine ve katledilmesine karşıyız. Bu zorbalarla işbirliği yapanlara karşıyız.

Ey 14 yıllık iktidar ve mensupları!

Görün artık, dayı demekte olduğunuz Avrupa ve Amerika terörü kullanarak İslam ülkelerini paramparça etmiş, şimdi de sıra bize gelmiştir. Görün artık bunu, görün! Dünya siyaseti konusunda merkep yükü ile kitaplar telif etmek, sittin sene dış politikada uzmanlaşmak bu gerçeğin görülmesine mani olmamalı. Ülkemizi terör örgütlerinin kıskacına almışlar, çatırdatıyorlar. Memleket evlatlarını katleden silahları onlar veriyor. Hem de gözünüzün içine baka baka, alay ederek!

Ağzınız neden yanaşmıyor, onların bölgemizi terk etmeleri gerektiğine! Konuşun artık! Bir şeyler söyleyin, bir şeyler yapın!

Yoksa “Ne yapalım karşımızda süper güçler vardı, elimizden bu kadarı geldi” türünden mazeretlerle, çıkacak neticeyi kimseye kabul ettirmeye kalkışmayın!

“Efendim, her iş ince siyasetle halledilir, sırası gelince bunları da konuşacağız!” dediğinizi duyar gibi oluyoruz. 

Kardeşler, ülkemiz bölündükten sonra o “ince siyaset” nemize yarayacak?

Sınır ötesi harekâtlar yapıp terör örgütlerine ait “mühimmat” depolarını “tam isabet” ile vuruyorsunuz. Bizler de alkışlıyoruz. Lakin ertesi günlerde aynı yerleri tekrar yine “tam isabet” ile vuruyorsunuz. Hem de defalarca. Nasıl oluyor, neden oluyor? Yoksa vurulan mühimmat depolarının yerine hemen yenisi mi konuluyor? Stratejik dostlarınızdan başkası bunu yapabilir mi?

Ey 14 yıllık iktidar ve mensupları!

Üslerimizi verirken hiç mi pazarlık etmediniz, teröre destek verilmemesi konusunda? Yoksa pazarlık ettiniz, şartlar ileri sürdünüz de, bunlar mı sözlerinde durmuyorlar? Durum böyleyse bunun adı alay etmekten öte değil midir? Yoksa irademizi de mi ipotek ettiniz?

Görün artık gerçekleri, görün artık çözüm yollarını, kurtarın artık memleket evlatlarını, kurtarın artık şu güzel yurdumuzu! 14 yıldır yaptığınız yanlışlar yetmedi mi? Hâlâ BOP’a tekme vurmayacak mısınız? Altımızdan çatırtılar gelirken hâlâ çözümden bahsetmeyecek misiniz? Çözümü telaffuz etmeyecek misiniz?

Basiretiniz mi bağlandı?

İradeniz mi yok?

Eliniz mi mahkûm?

SİLAH BALYALARI

Türkiye terörle savaş halinde, ABD teröriste silah balyalıyor. Şehirlerimiz yıkılıp boşaltılırken, ABD sonuç alıp sanki bal yalıyor...

Bir not:

Prof. Dr. Ata Atun ilgi ile takip ettiğimiz bir Milli Gazete yazarımız. “Batı’nın çöküşü Türkiye’nin yükselişi (3)”  başlığı ile yazdığı yazısında ASELSAN’ın kuruluşu ve üstün tekniğinden bahsederken kurucusu olan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın ismini anmamış olması biz Milli Görüşçüleri üzmüştür. Milli Görüş muhaliflerinin Hocamızı görmezden gelen tavırlarını anlayabiliyoruz. Ata hocamızın belki bilgi noksanlığından kaynaklanan bu durumu ise bir açıklama ile düzeltmesini bekliyor kendisine saygılar sunuyoruz.

Ekrem Şama / Milli Gazete

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.