Beratcan'ın katil zanlısının ağabeyi konuştu

Beratcan'ın katil zanlısının ağabeyi konuştu
Beratcan'ın katil zanlısı olan Ersin Kaşıkçı'nın ağabeyi canlı yayında: "Annesini uyardım. 'Sen de evlisin, o da evli' dedim ama ne oldu, iki akrep birbirini soktu." dedi.

Kartal'da kaybolduktan 15 gün sonra öldürüldüğü anlaşılan 10 yaşındaki Beratcan'ın katil zanlısı Ersin Kaşıkçı'nın ağabeyi Müge Anlı'nın programına bağlandı. Kendi evlerinin taşlandığını söyledi, "Kardeşim kıymetli değil benim. Kardeşim için ben ağlamıyorum. Ben çektiğimiz rezilliğe, evimizin taşlanmasına ve o mahallede rezil olmamıza ağlıyorum. İki akrep birbirini soktu" dedi.

AĞABEY AĞLAYARAK KONUŞTU

Beratcan'ın katil zanlısı Ersin Kaşıkçı'nın ağabeyi "Rahmetli çocuğu ben hiç görmedim. Tanımıyorum da. Annesini bir kere gördüm. İki üç sene önce. Annesini uyardım. Sen de evlisin o da evli ama ne o anladı ne de diğeri. O kadın bu yuvayı yıktı. Şimdi, ne oldu iki akrep birbirini soktu." dedi. Ağabey, konuşurken zaman zaman gözyaşlarını tutamadı.

"BEN KARDEŞİME AĞLAMIYORUM"

Ağabey sözlerini şöyle sürdürdü:
"Çocuğun ne günahı vardı. Masum paktı…Kardeşim kıymetli değil benim. Kardeşim için ben ağlamıyorum. Ben çektiğimiz rezilliğe evimizin taşlanmasına ve o mahallede rezil olmamıza ağlıyorum. Başka bir şeye ağlamıyorum. Dün gece 12 civarları beş altı kişilik grup... Ne camı kaldı annemin ne çerçevesi. Yaşlı bir kadın, ameliyatlı kendisi.

"BANA YEMİN ETTİ"

Üç tane çocuğu vardı ağabeyimin. İki tanesi de kız çocuğu… Eski hanımı da perişan oldu. Beratcan kaybolduğunda kardeşimden hiç şüphelenmedim. Polisler sorguya aldıktan sonra sordum ona. Çok rahattı. Bana yemin etti, "İlişkim yok ben bu kadını bıraktım" dedi. 11 yıldır servis şoförü. 11 yıldır öğrenci ve personel çekiyor. Hepimiz şoktayız.

"İÇERDEN ÇIKARMASINLAR"

Annem yaşlı ameliyatlı kadın. Dün annemi zor kurtardım. Öyle insanları içeriden çıkarmasınlar, salmasınlar… Çıkarmasınlar. Biz çevremize rezil olduk. Kimsenin yüzüne bakamaz olduk"

ERSİN K.'NIN ESKİ EŞİ DE CANLI YAYINA BAĞLANDI

Ersin K.'nın eski eşi de canlı yayına bağlandı ve ' İki yıldır bu kadınla birlikteydi. Bu yüzden boşandık. Türkan hanım bana hakaret ediyordu ' dedi. 8 aydır kendisini aramadığını söyleyen eski eş, ' Küçük kızımın psikolojisi bozuldu. Öyle tekrar görüşmeye başladık. Türkan'ın çocuklarıyla ilgileniyordu ' diye konuştu. Kendisinin de yıllardır ayrılmak istediğini söyleyen eski eş, ' Beni de bırakmıyordu. Tehdit ediyordu. Ölümle tehdit etmiyordu ama çocukları göstermem diyordu ' şeklinde konuştu.

TÜRKİYE

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum