Fatih Terim'den oyunculara övgü

Fatih Terim'den oyunculara övgü
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'den futbolculara övgü...

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 2-1 kazandığımız Avusturya maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

İşte Fatih Terim’in karşılaşma sonunda yaptığı açıklamalar:

''Kazanmak güzel bir şey. Oyuncularımızı kutluyorum. Kazanma alışkanlığı, kaybetmeme duygusu… Bunlar önemli şeyler. İnşallah hep böyle gider. Kazanmak istiyorlar bir defa, her şeyden önemlisi bu. Avusturya ciddi bir rakip, geriden gelip kazanmak kolay değil. Grubu 28 puanla tamamlayıp EURO 2016’ya gittiler. Geriye düştükten sonra da birkaç dakika bocaladık. Skor olarak öne geçtik. 2-1’den sonra hem atabilirdik hem de yiyebilirdik. Önemli rakiplerle oynuyoruz.

Oyun olarak çok memnunum. Ayağa pasları çok iyi oturttuk. Geçişleri daha da iyi yapacağız. Baskıyla daha iyi işler yapıyoruz. Skoru her an değiştirecek oyuncularımız var.

Kalecimizden en son oyuna girenimize kadar hepsi bütün halinde, ülkelerine layık birer oyuncu olarak kazandılar. Tempo daha yükselmeli. Ligimizin temposu EURO 2016’ya yetmez. Bunu herkes görüyor. Soyunma odasında tebrik ederken, oyuncularıma sağlık, güç ve tempo olarak Fransa’ya hazır olmalarını istedim.

Türkiye her gün kazansa da aradaki farkı kapatamayız. 1923’ten bu yana ne kadar kazanmışız da 2 galibiyetle yetineceğiz? Milli maçın hazırlığı olmaz. Milli maç tüm ülkemizin ilgilendiği bir arenadır. Hazırlık maçının son dakikasında ciddiyeti bırakmak falan hiç benim tarzım değil. Oyuncularım da bunu bilir zaten.''

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.