Lionel Messi Mısır'ı karıştırdı!

Lionel Messi Mısır'ı karıştırdı!
Barcelona'nın yıldızı Lionel Messi'nin Mısır'da katıldığı bir televizyon programında ayakkabılarını hediye etmesi ülkede ortalığı karıştırdı.

Lionel Messi'nin kramponlarını açık attırmada satmak ve Mısır'daki yoksul insanlara bağışlamak için alan programın ardından Mısır Milletvekili Said Hasasin ve Futbol Federasyonu Basın Sözcüsü Azmy Megahed tepki gösterdi.
 
Hasasin, "Biz insanlığın ilk günlerinden bu yana, 7 bin yıllık tarihe sahip bir milletiz. Seni o ayakkabılar ile döverim Messi. Bunlar da benim ayakkabılarım. Ben de Arjantin'e bağışlıyorum" diyerek sert ifadeler kullandı.
 
"O AYAKKABILARI KENDİ ÜLKESİNE VERSİN"
 
Mısır Futbol Federasyonu Basın Sözcüsü Megahed ise, "İnsanlarımızın ona ihtiyacı yok. Ayakkabılar onun işi için gerekli. Onun ayakkabıların ihtiyacımız yok. Kendi ülkesine versin. Orada birçok fakir var" şeklinde konuştu.
 
Programın sunucusu Mona El-Sharkawy ise yaşananlara çok şaşırdığını söyledi ve, "Bunlar çok yanlış. Biz programımıza gelen herkesten bir şey alır, sonra bunu yardım amaçlı satışa çıkarırız. Ne Mısır ne de başka bir yere bağışlayacağımızı söylemedik" dedi.
 
(Sporx)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.