7 yaşından beri baba abi amca tecavüz etti

7 yaşından beri baba abi amca tecavüz etti
Henüz 12 yaşındaki bir kız çocuğuna 7 yaşından bu yana babası, ağabeyi ve amcası tecavüz ettiği iddia edildi.

12 yaşındaki kız çocuğuna 7 yaşından beri babası, ağabeyi ve amcası tecavüz etmiş.

Son günlerde ülke genelinden çocuklara yönelik tecavüz haberleri bir bir ortaya çıkarken, skandal haber Çorum’dan geldi. 12 yaşındaki kız çocuğuna öz babası, ağabeyi ve amcası tarafından tam 5 yıl boyunca tecavüz edildiği ortaya çıktı. Olay sonrası baba, ağabey ve amca tutuklandı.

Skandal olay Çorum merkez Düvenci beldesinde geçen yıl Kasım ayında yaşandı. 12 yaşındaki A.Ş.’nin bir süredir davranışlarından şüphelenen öğretmenleri küçük kızla özel görüşmeler yaptı. Yapılan görüşmelerde büyük bir dram ve rezalet ortaya çıktı. Minik kız öğretmenlerine 7 yaşından beri öz babası 38 yaşındaki Osman Ş., 16 yaşındaki ağabeyi A.Ş. ile 24 yaşındaki amcası Mesut Ş’nin kendisine tecavüz ettiğini anlattı.

Olayın güvenlik güçlerine intikal etmesi üzerine jandarma, baba, ağabey ve amcayı gözaltına aldı. İfadelerinin ardından adliyeye sevk edilen baba Osman Ş.,ağabey A.Ş. ile amca Mesut Ş. Küçük kıza tecavüz etmekten tutuklanarak Çorum M Tipi Kapalı Cezaevine konuldu. Küçük kız ise devlet korumasına alındı.

HAKİM KARŞISINA ÇIKTILAR

4 aydır tutuklu bulunan zanlılar ilk kez hakim karşısına çıktı. Çorum 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya tutuklu sanık baba Osman Ş.,ağabey A.Ş., amca Mesut Ş. küçük kızın yakınları, öğretmenleri ve sınıf arkadaşları katıldı. Zanlılardan ağabey A.Ş. ile dinlenecek olan bazı tanıkların yaşlarının küçük olması nedeniyle duruşma basına kapalı gerçekleştirildi. Duruşmada küçük kız A.Ş.’ye tecavüz etmediklerini ve haklarındaki suçlamaları kabul etmeyen baba Osman Ş., ağabey A.Ş. ve amca Mesut Ş., tahliyelerini istediler. Duruşmaya katılan tanık öğretmen ve sınıf arkadaşları A.Ş.’nin yaşadıklarını kendilerine anlattıklarını söylediler. Duruşma, şuanda devlet korumasında olan A.Ş.’nin ve bazı tanıkların dinlenmesi için duruşma ileri bir tarihe ertelendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum