Katil Ersin Kaşıkçı Beratcan için polise ağlamış

Katil Ersin Kaşıkçı Beratcan için polise ağlamış
Beratcan'ı vahşice öldüren katil Ersin Kaşıkçı Beratcan için polise ifade verirken ağlamış!

İstanbul Kartal’da kaybolduktan 15 gün sonra cansız bedeni bulunan 10 yaşındakiBeratcan Karakütük’ün katilinin bulunmasının ardından, cinayetin polisiye filmleri aratmayan bir çabayla aydınlatıldığı ortaya çıktı.

Beratcan’ın 9 Mart’ta kaybolmasından sonra anne-babanın yakın çevresini mercek altına alan polis, anneyle ilişkisi olduğu öne sürülen Ersin Kaşıkçı’nın da ifadesini aldı.

Olayla ilgisinin olmadığını söyleyen zanlı, ifade verirken gözyaşlarını tutamadı ve “Çocuğum gibi severdim. Aramalara ben de katılayım” dedi.

Hakkında yeterli delil bulunamayınca ise serbest bırakıldı.

Bir yandan da çevredeki tüm MOBESE ve güvenlik kameralarının kayıtları alındı. Tam 320 kameranın yüzlerce saatlik kayıtları incelendi.

Kayıtlardan, çocuğun ve servis aracının görüldüğü 7 dakikalık bir görüntüye ulaşıldı. Bu gelişmelerin ardından zanlı, kısa süre içinde yakalandı.

DEDESİ VE BABAANNESİ SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Beratcan Karakütük'ün Karabük'ün Yenice ilçesine bağlı Cihanbey köyünde yaşayan dedesi Mehmet Çakır ve aynı köyde yaşayan babaannesi Azime Karakütük, konuştu. 

Torununun kaçırıldığında köyde olduklarını, olayı duyar duymaz bir gün sonra İstanbul'a gittiklerini anlatan dede Mehmet Çakır, "Orada durumu detaylı bir şekilde öğrendik ve 15 gün orada kaldık. Biz döndükten bir gün sonra ise cesedi bulundu... 

... Bazı suçlamalar var. Aile geçimlerinde bir düzensizliğin uzun süredir sürdüğü ve aile bağının olmayışından dolayı bu olaylar başlarına geldi. Ergün kendisi 10 yıldır çocuklarıyla doğru dürüst ilgilenmedi. Benim kızım kendi çabalarıyla, kendi çalışmasıyla çocuklara baktı....

... Ev işiyle, okullarıyla kendi ilgilendi. Babasının bir katkısı olmadı. 6 yıldır da beni aramıyorlardı. Bizle kavga ediyor diye benimle görüşmüyorlardı. Torunumu toprağa verdim. Bu acıyı Allah bize yaşattı, başkasına yaşatmasın" dedi...

... Kızı Türkan'ın katil zanlısı ile ilişkisi olduğu yönündeki iddialara ise dede Çakır, "O konularda bizim bilgimiz yok. Televizyonda izlediğimiz kadarıyla herkes başında kendi suçunu hafife almak için bu tür şekillerde konuşması gerekmek durumunda kalıyor demek ki. Beratcan'ın abisi Berkay ise bu konularda bize hiçbir şey demedi" ifadesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.