2 rütbeli Fransız askeri Marmaris'te tutuklandı

2 rütbeli Fransız askeri Marmaris'te tutuklandı
Darp ettikleri bir kişinin cüzdanını alıp kaçarken yakalanan Fransız askerleri tutuklandı.

Muğla’nın Marmaris İlçesi’nde tartakladıkları bir kişinin cüzdanını alıp kaçarken yakalanan biri astsubay diğeri uzman rütbesine sahip alkollü Fransızaskerleri 28 yaşındaki Cedric R. ile 26 yaşındaki Loic R., polis ve vatandaşlarca yakalandı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen askerler tutuklandı.

FRANSIZ GEMİSİNDEN GELDİLER

NATO’ya bağlı Aksaz Deniz Üssü Komutanlığı’na demir atan Fransız savaş gemisindeki askerler, Marmaris’te bulunan otellere yerleşti.

TEKME VE YUMRUKLARLA DÖVDÜLER

Fransız askerler, geçen salı günü eğlenmek için Barlar Sokağı’na gitti. Gece sonu saat 04.00’te otellerine döndüğü sanılan Fransız askerlerinden Cedric R. ve Loic R., Yat Limanı’na çıkan ara sokakta karşılaştıkları ve kendileri gibi alkollü olan Koral Kolbüken’le bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Koral Kolbüken, Fransız askerlerince tekme ve yumruklarla dövüldü.

marmariste_2_rutbeli_fransiz_askeri_tutuklandi_1459423476_1474.jpg

CÜZDANINI ÇALDILAR

Fransız askerler, yere düşen Koral Kolbüken’in cebinden cüzdanını çalarak kaçmaya başladı. Bu sırada durumu gören vatandaşlar polise haber verdi. Barlar Sokağı’nda devriye gezen polisler, kaçan Fransız askerleri yakaladı. Koral Kolbüken ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası ambulansla Marmaris Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Fransız askerler Cedric R. ve Loic R. Çarşı Polis Merkezi’ne götürülürken; konuyla ilgili Merkez Komutanlığı’na da bilgi verildi. Olayın yaşandığı sokaktaki mobese kameralarını da incelendi. Polis merkezindeki işlemleri tamamlanan askerler Merkez Komutanlığı ekiplerine teslim edildi. Marmaris Devlet Hastanesi’nde ifadesi alınan Kolbüken ise askerlerden şikayetçi oldu. Taburcu edilen Kolbüken’e cüzdanı ve içinde bulunan 320 lira teslim edildi. İşlemlerinin ardından Marmaris Adliyesi’ne sevk edilen iki Fransız asker tutuklandı. 

AJANSLAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.