Diyarbakır'dan acı haber!

Diyarbakır'dan acı haber!
Diyarbakır’da polisleri taşıyan servis aracına yapılan bombalı saldırıda 7 polis şehit oldu, 27 yaralı var.

DİYARBAKIR'da polis servis aracına bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. İlk belirlemelere göre Bağlar'daki saldırıda 7 polis memuru şehit olurken, aralarında sivillerin de bulunduğu 13'ü polis 27 kişi yaralandı. Bölgeye çok sayıda ambulansın sevk edildiği saldırıyla ilgili polis operasyon başlattı.

Alınan bilgiye göre, Şehirlerarası Otobüs Terminali yakınlarında özel harekat polislerini taşıyan aracın geçişi sırasında bomba yüklü aracın infilat ettirilmesi ile şiddetli bir patlama meydana geldi.

7 ŞEHİDİMİZ VAR

Patlamada 13'ü polis 27 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan 7 polis memuru müdahaleye rağmen şehit oldu.
Patlamanın şiddetiyle Şehirlerarası Otobüs Terminali ve çevredeki çok sayıda binanın camları kırıldı, bazı araçlarda hasar meydana geldi.

BOMBA YÜKLÜ ARAÇLA SALDIRDILAR

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Diyarbakır'daki terör saldırısının bomba yüklü araçla gerçekleştirildiğini, patlamada 7 polisin şehit olduğunu, 1'i ağır 13 polis ile 1'i ağır 14 sivilin yaralandığını belirtti.

diyarbakirda-bombali-saldiri-son-haberlerjpg.jpgdiyarbakir-son-dakika-haberlerijpg.jpgdiyarbakir-son-dakika-haberlerjpg-(1).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum