Savcı Kiraz için mevlid okutuldu

Savcı Kiraz için mevlid okutuldu
Geçtiğimiz yıl 31 Mart tarihinde İstanbul Adalet Sarayı'ndaki makam odasında terör örgütü DHKP-C üyeleri tarafından rehin alındıktan sonra şehit edilen...

Geçtiğimiz yıl 31 Mart tarihinde İstanbul Adalet Sarayı'ndaki makam odasında terör örgütü DHKP-C üyeleri tarafından rehin alındıktan sonra şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz için Gümüşhane'de mevlid programı düzenlendi.

Kemaliye Camiinde akşam namazı ile yatsı namazı arasında düzenlenen Mevlid-i Şerif programına Vali Yücel Yavuz, Garnizon Komutanı Albay Cezayir Danışan, Belediye Başkanı Ercan Çimen, Cumhuriyet Başsavcısı Bozan Çevik, İl Emniyet Müdürü Orhan Kar, Gümüşhane-Bayburt Bölge Barosu Başkanı Av. İsmail Taştan, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından organize edilen mevlid programında ilahiler okundu, Kur'an-ı Kerim'den ayet ve sureler okundu ve dualar edildi.

Yüzlerce kişinin el açıp terör olaylarının sona ermesi için dua ettiği programda ayrıca camiye gelenlere gül suyu ve lokum ikram edildi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.