Ankara'da bildiği oğlunun şehit haberini aldı

Ankara'da bildiği oğlunun şehit haberini aldı
Diyarbakır’daki bombalı saldırıda şehit olan Özel Harekat Polisi Fatih Mehmet Ertuğrul’un Osmaniye'deki baba ocağında yas var.

Özel Harekat Polisi Fatih Mehmet Ertuğrul’un (47) şehadet haberi akşam saatlerinde Osmaniye İl Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Baz tarafından şehidin babası Mahmut Ertuğrul’a verildi. Oğlunun şehadet haberini alan 70 yaşındaki emekli baba gözyaşlarına boğuldu. Acılı baba, “Ben oğlumu Ankara’da biliyordum. Diyarbakır’a gittiğini de bilmiyordum. Ne diyeyim Devlet sağ olsun, millet sağ olsun. Allah onları kahrı gazap eylesin. Onlara göz yumanları da kahrı gazap eylesin. Ben ne diyeyim başka” şeklinde konuştu.

EMEKLİ OLACAKTI

Evli ve 1 çocuk babası olan şehit Fatih Mehmet Ertuğrul’un emekliliği hak ettiği ve yakın zamanda emekli olmayı düşündüğü öğrenildi. Şehit haberi üzerine şehidin ağabeyinin evinin önüne Osmaniye Belediyesi tarafından taziye çadırı kuruldu. Evin önündeki bulvara dev Türk bayrağı asılırken, diğer evlerde de balkonlara Türk bayrakları asıldı. Bir adet 112 Acil ambulansı ve ekibi de evin önünde nöbet bekledi.

Şehit polisin eşinin Ankara’da olduğu ve şehidin Ankara’da toprağa verileceği belirtildi. Diğer yandan 3 gün önce yine bir şehidini son yolculuğuna uğurlayan Osmaniye’de haber büyük üzüntüye neden oldu.

BURSA'DA ŞEHİT EVİNDE YAS

Diyarbakır-Şanlıurfa yolu üzerinde bulunan Hamravat ve Gökkuşağı sitelerinin arasında bulunan caddede, polisleri taşıyan servis aracının geçişi sırasında yaşanan patlamada 7 polis şehit olmuş, 13 polis ve 14 sivil yaralanmıştı. Hain saldırıda şehit olan biri 2 aylık, 2 çocuk babası 27 yaşındaki Polis Memuru İlyas Kaygusuz’un ateşi Bursa’ya düştü. Merkez Yıldırım ilçesi Arabayatağı Mahallesinde ikamet eden ailesi ve yakınları haberi alınca yasa boğuldu. Şehidin evinin balkonuna Türk bayrağı asıldı.

HATAY ŞEHİDİ

Diyarbakır’daki polis servis aracına yapılan bombalı araçlı saldırıda Hataylı Polis Memuru Serkan Talan (36) şehit oldu. Talan’ın şehit olduğu haberini annesi Halide Talan’a emniyet yetkilileri sağlık personeli eşliğinde verdi. Şehit haberinin Hatay’daki baba evine yetişmesinin ardından şehidin evinin balkonuna dev Türk bayrağı asılırken, Antakya ve Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından da taziye çadırları kuruldu.

Evli ve 1 çocuk babası olan şehit Serkan Talan’ın Ankara’da görevli olduğu ve geçici görevle Diyarbakır’a gittiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.