İzdivaç rezaleti büyüyor!

İzdivaç rezaleti büyüyor!
Zuhal Topal'ın programında protesto yapan damat adayı konuştu: 'Seda Sayan'ın nişanlısı Erkan Çelik, bunu yapmam için 4 bin 350 lira verdi.' İddiayı yalanlayan Çelik ise suçu yeniden Topal ve ekibine attı.

Dün magazin gündemine, iki ayrı TV programı sunucusu arasında yaşanan rezalet damga vurdu. Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın yaptığı evlilik programına, damat adayı Zekeriya Atak'ın sözleri damgasını vurmuştu. Şubat'taki canlı yayına katılan Atak, "Türkiye şehit verdi ve siz burada oynadınız" diyerek bir gelin adayını eleştirmişti. Programda yaşanılanlar üzerine Topal, büyük tepki çekmişti. 1 ay sonra sessizliğini bozan Zekeriya Atak, youtube'a bir video yükleyerek canlı yayındaki şehit protestosunu Zuhal Topal gibi evlilik programı yapan Seda Sayan ile sevgilisi Erkan Çelik'in planladığını iddia etti.

REYTİNG İÇİN SKANDAL!
Zekeriya Atak, "Bu kaydın mahkemede delil olarak kullanılmasına izin veriyorum"sözleriyle başladığı videosunda şok iddialar ortaya attı. Atak, Çelik'in "Gidip ortalığı karıştır. Bizim reytingimiz artsın onlarınki düşsün" diyerek hesabına başka birinin adıyla 4 bin 350 TL yatırdığını öne sürdü. Gözlerin çevrildiği Erkan Çelik ise şu sözleriyle Zuhal Topal ve programın yapımcılarına gönderme yapıp Atak'ın bu iddialarının bir oyunolduğunu ima etti: "Kendini kime ne kadara sattın bilmiyorum ama adalet, yerini bulunca sana bunu kim yaptırdıysa o da ortaya çıkacak. Hep beraber çok eğleneceğiz."

EKRANDA SABIKALI!
Seda Sayan, daha önce de yine bir TV programında kayıp aileleri buluşturuyordu. Ancak Kadırgalı'nın programında yaşanılanların düzmece olduğunu Takvim ortaya çıkarmıştı.

TAKVİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.