Öldürülen PKK’lı okul müdürü çıktı!

Öldürülen PKK’lı okul müdürü çıktı!
Yüksekova’daki operasyonlarda 30 Mart’ta ‘Kamuran Amed’ kod adlı PKK’lı öldürüldü. Teröristin Mehmetçik İlköğretim Okulu’nun eski müdürü Ahmet Akdeniz olduğu ortaya çıktı

Hakkari Yüksekova’da 30 Mart’ta güvenlik güçleri Cumhuriyet Mahallesi’nde düzenledikleri gece operasyonunda bir teröristi etkisiz hale getirdi. PKK’nın şehir yapılanması olan YPS içinde ‘Kamuran Amed” kod adını kullanan teröristin resmi kimliğine ulaşıldığında ise Yüksekova Mehmetçik İlköğretim Okulu’nda 2015 yılına kadar müdürlük yapan Ahmet Akdeniz olduğu anlaşıldı. Akdeniz’in bölge halkının şikayetleri üzerine hakkında soruşturma açılıp, terör örgütü PKK’ya üyelik, yardım ve yataklıktan görevden alındığı öğrenildi.

oldurulen-pkk-li-okul-muduru-cikti--6822599.jpeg

ÖDÜL BİLE ALMIŞ!

Yüksekova’da öğretmenlik yapan Akdeniz, 2010 yılında eğitimle ilgili yaptığı açıklamalar ve ‘Nilüfer çiçeği’ projesiyle medyada yer almıştı. Kendisinin öğretmensizliğin acısını çok çektiğini ve bundan dolayı öğrencilerinin de çekmesini istemediği şeklinde yaptığı açıklamalar basında yer almıştı. Bunun yanında 2012 yılında Yaptığı çalışmalarla Milli Eğitim Bakanlığı Toplam Kalite Yönetimi (TKY) tarafından ödül almıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.