Beratcan'ın annesiyle ilgili olay iddia!

Beratcan'ın annesiyle ilgili olay iddia!
10 yaşındaki Beratcan'ın ölümü ile ilgili sır perdesi yavaş yavaş aralanıyor. Beratcan'ın annesi ile ilişkisi olduğu iddia edilen Ersin Kaşıkçı'nın annesi Türkan Karakütük hakkında olay iddialarda bulundu.

10 yaşındaki Beratcan'ın ölümü hakında her gün yeni bir iddia ortaya atılıyor. Servis şoförü Ersin Kaşıkçı ve Beratcan'ın annesi arasındaki gönül ilişkisi sonucu öldürüldürüğü iddia edilen Beratcan olayında yeni bir gelişme yaşandı.

Beratcan'ın katil zanlısı Ersin Kaşıkçı'nın annesi Müge Anlı'nın programına katıldı ve Beratcan'ın annesi Tülay Karakütük hakkında olay iddialarda bulundu.

 OĞLUMUN PEŞİNİ BIRAKMADI

Beratcan cinayetiyle ilgili katil zanlısı Ersin Kaşıkçı'nın annesi konuştu. Evi taşlanan anne Kaşıkçı, "Can güvenliğimden endişe ediyorum" dedi

Cinayetle ilgili konuşan katil zanlısının annesi, Beratcan'ın annesi Türkan Karakütük'ün oğlunu bırakmadığını iddia etti.

Katil zanlısı Ersin Kaşıkçı'nın annesi,  ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında şunları söyledi:

OĞLUMA BIRAK BU KADINI DEDİM

Biz oğlumuza çok söyledik 'bırak bu kadını' diye. Ama Türkan oğlumun peşini bırakmadı.

Beratcan'ın annesi sustu babası konuştu! Benim kızım...
 Ben Türkan'ın da aynı cezayı almasını istiyorum. Benim oğlumun sebebi de Türkan'dır, o çocuğun sebebi de Türkan'dır. Türkan söylemese 'Git böyle yap' Ersin gidip böyle bir şey yapmaz. Oğlum da cezasını çekecek, Türkan Hanım da cezasını çekecek.

Gece yarısı evimizi taşladılar. Çığlık çığlığa bir o yana bir bu yana koştuk. Onların ikisi zevkine uydular, bizim suçumuz ne?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum