Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri Türkiye'ye geliyor

Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri Türkiye'ye geliyor
Ellerinde Şehit Esma ve binlerce Müslümanın kanı bulunan cuntacı Mısır yönetiminin “Bakan”ı hiçbir şey olmamış gibi Türkiye’de ağırlanacak.

2013 Temmuz’unda darbeyle koltuğu gasp edilen Muhammed Mursi döneminden sonra ilk kez Mısır cunta yönetimi, 15 Nisan’da Türkiye ile “bakan düzeyinde” temas kuracak.  darbeci yönetim, Türkiye tarafından tanınmış olacak. İslam İşbirliği Teşkilatı zirvesine Mısır cunta yönetiminin Dışişleri Bakanı Samih Şukri’nin katılması bekleniyor.

CUNTACI SİSİ'NİN KATLİAMLARININ ACISI TAZELİĞİNİ KORUYOR...

Mısır’ın seçilen ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi ve İhvan üyeleri bin gündür Firavun zindanlarında esir tutulurken, darbe yönetiminin Dışişleri Bakanı Türkiye’de ağırlanacak. 15 Nisan’da Türkiye’de yapılacak İslam İşbirliği Teşkilatı zirvesine binlerce Müslümanı şehit eden cuntacı Bakanı’ın katılacak olması Ankara tarafından memnuniyetle karşılandı. Bu ziyaretle darbeci yönetim de tanınmış olacak.

“KATILIM MEMNUNİYETLE  KARŞILANDI...”

Türkiye’nin ev sahipliğinde Nisan ayında İstanbul’da yapılacak İslam İşbirliği Teşkilatı zirvesi ile ilgili bir soruyu cevaplayan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Mısır’ın zirveye “Dışişleri Bakanı” düzeyinde katılacağını söyledi. Cuntacı yönetimin bakanının katılımını memnuniyetle karşıladığını açıklayan Kalın, “Mısır, bize zirveye Dışişleri Bakanı düzeyinde katılacaklarını söylediler. Biz de memnuniyetle karşıladık” dedi.

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Tanju Bilgiç ise, Ocak ayı başında Mısır’a, İİT toplantısı için davet gittiğini açıklamış,  “Mısır’ın söz konusu zirveye hangi düzeyde iştirak edeceği kendi makamlarınca belirlenecek bir husus” demişti.

DARBECİ YÖNETİM TANINMIŞ OLACAK

Mısır halkının yüzde 51.73’ünün oyunu alarak 2012’de Mısır’ın seçilen ilk Cumhurbaşkanı olan Mursi’yi Siyonist işbirlikçi cuntacı Sisi tarafından darbeyle görevden uzaklaştırılmasından sonra ilk kez Mısırlı bir yetkili hiçbir şey olmamış gibi Türkiye’de ağırlanacak.

Cuntacı Sisi tarafından, Mısır’ın seçilen ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi ve İhvan üyeleri bin gündür Firavun zindanlarında esir tutulurken, darbe yönetiminin Dışişleri Bakanı Türkiye’de ağırlanacak. 15 Nisan’da Türkiye’de yapılacak İslam İşbirliği Teşkilatı zirvesine Mısır’ın Dışişleri Bakanlığı düzeyinde katılacak olması Türk yetkililer tarafından memnuniyetle karşılandı.

KATILIM MEMNUNİYETLE KARŞILANDI

Türkiye’nin ev sahipliğinde Nisan ayında İstanbul’da yapılacak İslam İşbirliği Teşkilatı zirvesi ile ilgili bir soruyu yanıtlayan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Mısır’ın zirveye “Dışişleri Bakanı” düzeyinde katılacağını söyledi. Türkiye’nin de katılımı “memnuniyetle  karşıladığını açıklayan Kalın, “Mısır, bize zirveye Dışişleri Bakanı düzeyinde katılacaklarını söylediler. Biz de memnuniyetle karşıladık” dedi. Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Tanju Bilgiç, Ocak ayı başında Mısır’a, İİT toplantısı için davet gittiğini açıklamış,  “Mısır’ın söz konusu zirveye hangi düzeyde iştirak edeceği kendi makamlarınca belirlenecek bir husus” demişti.

DARBECİ YÖNETİM TANINMIŞ OLACAK DARBEDEN SONRA İLK KEZ GELİYORLAR

Mısır halkının yüzde 51.73’ünün oyunu alarak 2012’de Mısır’ın seçilen ilk Cumhurbaşkanı olan Mursi’yi Siyonist işbirlikçi cuntacı Sisi tarafından darbeyle görevden uzaklaştırılmasından sonra ilk kez Mısırlı bir yetkili hiçbir şey olmamış gibi Türkiye’de ağırlanacak. 2013 Temmuz’unda darbeyle devrilen Muhammed Mursi döneminden sonra ilk kez Mısır cunta yönetimiyle 15 Nisan’da Türkiye ile “bakan düzeyinde” temas kuracak. Böylelikle, darbeci yönetimle Sisi’ye Türkiye tarafından tanınmış olacak. İslam İşbirliği Teşkilatı zirvesine Mısır cunta yönetiminin Dışişleri Bakanı Samih Şukri’nin katılması bekleniyor.

SABAH NAMAZINDA MÜSLÜMANLARIN ÜZERİNE ATEŞ ETTİLER

Yıllarca Mısır’ı diktatörlükle yöneten ve İsrail ile ikili ilişkileri olan zalim Hüsnü Mübarek yönetiminden sonra Mısır halkının yüzde 51.73’ünün oyunu alarak 30 Haziran 2012’de Mısır’ın seçilen ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi, Siyonist işbirlikçi Sisi tarafından 3 Temmuz 2013 yılında darbeyle yönetimden uzaklaştırıldı. Bununla da kalmayan cuntacı yönetim Sabah namazında Müslümanların üzerine ateş açmış ve binlerce Müslümanı şehit etti. Şehitlerden birisi de cuntaya karşı direnişin sembolü Şehit Esma’dır. Türkiye’nin Müslümanların üzerine sabah namazında acımasızca ateş eden cuntacı yönetimin bakanını ülkemizde ağırlanacak olmasını Müslüman olarak kabul edemiyoruz. 

Milli Gazete

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum