Hamzaoğlu’ndan Ertuğrul Sağlam’a büyük fark

Hamzaoğlu’ndan Ertuğrul Sağlam’a büyük fark
Ligin ilk yarısında Ertuğrul Sağlam yönetiminde 12 maçta 15 puan toplayan Bursaspor, Hamza Hamzaoğlu ile bambaşka bir kimliğe büründü. Timsah, deneyimli çalıştırıcı yönetiminde çıktığı 12 maçta 23 puan topladı.

Sezona Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde başlayan ancak üst üste alınan kötü sonuçların ardından göreve getirilen Hamza Hamzaoğlu, yeşil-beyazlı takımı farklı bir kimliğe bürüdü. Ligde 12 maçta takımın başında yer alan deneyimli teknik adam, bu maçlarda 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet elde etti.

SON 5 HAFTADA 4 GALİBİYET

Ligin ikinci yarısı itibariyle maçlarını oynamaya başladığı Timsah Arena’da mağlubiyet yaşamayan Bursaspor, son 5 haftada çıktığı 4 karşılaşmadan ise galibiyetle ayrıldı. Bu periyotta Eskişehirspor, Çaykur Rizespor, Kasımpaşa ve Sivasspor galibiyetleri alan Timsah, Antalyaspor’a ise deplasmanda 3-0’lık skorla mağlup oldu.

23 PUAN KAZANDIRDI

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın takımın başında bulunduğu 13 haftalık periyotta hanesine 15 puan yazdıran yeşil-beyazlı ekip, Hamza Hamzaoğlu idaresinde çıktığı 12 maçta ise 23 puan topladı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.