Beklenmedik şok istifa! O da görevi bıraktı...

Beklenmedik şok istifa! O da görevi bıraktı...
PTT 1. Lig ekiplerinden Göztepe'de Önder Özen ile yollar ayrıldı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Göztepe’de Önder Özen ile yollar ayrıldı. Edinilen bilgiye göre Özen’in görevinden istifa ettiği belirtildi.

AYRILIĞIN SEBEBİ SES KAYDI MI?

Bir Minibüs Taraftar” belgeselinin galası için Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’ne gelen gazeteciler, gösterim öncesinde Göztepe Spor Kulübü Başkanı Mehmet Sepil’den takımın gidişatı konusunda görüş almak üzere sorular sormuştu.

Bir gazetecinin Başkan Sepil’e, “Seneye de Önder Hoca ile devam mı?” sorusuna sinirlenen Göztepe Teknik Direktörü Önder Özen, genç muhabiri, “Gel sen bakayım buraya” diyerek yanına çağırdı ve  2-2’lik skorla berabere biten Göztepe – Altınordu maçında tribünlerin tepkisini yazan gazeteciye “Sen maçı izlemiyorsun, tribünlere bakma sadece” demişti.

Açıklamaların hemen sonrasında gazetecilerin elindeki ses kayıt cihazlarının açık olduğunu unutup, medya mensuplarına sert bir şekilde, “Benle Aziz Yıldırım’ın sülalesi medya üzerinden kavga edemedi, tırstı kaçtı. Fikret Orman edemedi. Benle medya üzerinden kavga olmaz, çünkü onun galibi bellidir” ifadelerini kullanmıştı.

PFDK’DAN 3 MAÇ CEZA

TFF yaptığı açıklamada, kurulun, sportmenliğe aykırı sözlerinden dolayı Önder Özen’e 3 maç men ve 7 bin lira para cezası uyguladığını bildirmişti.

Alınan kararda şu ifadelere yer verildi:

“GÖZTEPE A.Ş. teknik sorumlusu ZEKİ ÖNDER ÖZEN’in, sportmenliğe aykırı açıklamada bulunmasından dolayı takdiren 3 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA ve YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 7.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.