Erdoğan milletin yüreğine su serpti

Erdoğan milletin yüreğine su serpti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, çözüm sürecinin yeniden başlatılabileceği, terör örgütü ve siyasi uzantıları ile yeniden masaya oturulabileceği söylentilerine son noktayı koyarak "müzakere", "görüşme" sözlerine tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çözüm sürecinin yeniden başlatılabileceği, terör örgütü PKK ve siyasi uzantıları ile yeniden masaya oturulabileceği söylentilerine son noktayı koyarak "müzakere", "görüşme" sözlerine tepki gösterdi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün Türk Kızılayı Olağan Genel Kurulu'na katıldı. Erdoğan, konuşmasında terör örgütü güdümündeki çevrelerin dillendirdiği "müzakere" ve "görüşme" sözlerine sert tepki gösterdi:

Terörle mücadeleye ülkemize ve milletimize yönelmiş son silahlar susturuluncaya kadar, son terörist imha edilene, son tehdit ortadan kaldırılıncaya kadar buna devam edeceğiz. Bu konuda en küçük bir müsamahamız ve geri adımımız yoktur. Terör örgütü ve onun güdümünde hareket edenler, zaman zaman müzakere, görüşme, çözüm gibi laflar ediyorlar. Ortada müzakere edilecek, görüşülecek bir konu yoktur. Türkiye'nin önünde artık üçüncü bir yol kalmamıştır. Çünkü biz diğer yolları geçmişte denedik. Çünkü biz 'milli birlik' dedik, 'çözüm süreci' dedik olmadı daha neyi deneyeceğiz. İşte Avrupa'da bize dost diye görünmeye çalışanlar uluslararası toplantının olduğu yerde teröristlerin resimlerini kurdurdukları çadırda sergiliyorlar. Ondan sonra da dostuz. Nasıl dostuz ya. Eğer dostsak terör örgütü olarak ilan ettiğin bir örgütün paçavrasına nasıl müsaade edersin?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.