Kız öğrencileri pazarlayan dehşet okulu

Kız öğrencileri pazarlayan dehşet okulu
Hindistan'da yatılı okul yurdunda görevli öğretmenlerin, bir kız öğrenciyi yabancı erkeklere pazarladıkları ortaya çıktı.

Hindistan'ın Jharkhand eyaletinin Godda bölgesinde bulunan Kasturba Gandhi yatılı okulunda yaşanan korkunç olayda, bir kız öğrencinin öğretmenleri tarafından yabancı erkeklerle cinsel ilişkiye zorlandığı ortaya çıkması daha da büyük bir skandalı açığa çıkardı. Kız öğrenci okulda sadece kendisinin değil başka kızların da aynı şekilde yabancı erkeklerle birlikte olmaya zorlandığını ve kendilerine kürtaj hapları verildiğini iddia etti.

Genç kızı yaşadığı cinsel istismar olayı öğrencinin ebeveynlerinin, polise yaptıkları suç duyurusuyla ortaya çıktı. Kız çocuklarının hamile olduğunun anlaşılmasından sonra öğrenci yurdundan sorumlu öğretmenin genç kızı kürtaj olması için zorladığı belirlendi. 

Kız öğrencinin iddiasına göre, geçen ekim ayında eski yurt müdürü Bijli Kumari, gezdirmek gerekçesiyle kendisini öğrenci yurdundan çıkardığını, daha sonra karanlık bir odada yabancı bir adamla geceyi geçirmek üzere zorladığını ifade etti. Kız öğrenci, odanın karanlık olmasından ötürü adamı teşhis edemeyeceğini söyledi. Bu olaydan sonra hamile kalan kız öğrenciye, yurt müdürü Kalyani Chaturvedi düşük yapması için kürtaj hapları vermiş.  Yurt müdürü Kalyani Chaturvedi polis tarafından tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.