"Stadı konuşmak nasıl motivasyonu bozuyor?"

"Stadı konuşmak nasıl motivasyonu bozuyor?"
Beşiktaş Başkanı, Kasımpaşa maçı öncesi takımın Vodafone Arena'yı gezmesi nedeniyle motivasyonun bozulduğu iddialarına katılmadığını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Kasımpaşa'ya 2-1 mağlup olarak şampiyonluk yarışında ipleri Fenerbahçe'nin eline bırakan Beşiktaş'ta Başkan Fikret Orman, kendisi hakkındaki eleştirilere yanıt verdi.
 
Vodafone Arena’yı sürekli gündemde tutup takımın motivasyonunu bozmakla eleştirilen Başkan Orman, bu yöndeki yorumlara şaşırdığını söyledi.
 
"BÖYLE BİR STADIN KONUŞULMASI ÇOK NORMAL!"
 
11 Nisan Pazartesi günü oynanacak Bursaspor maçıyla açılışı yapılacak Vodafone Arena çapındaki bir stadın konuşulmasının çok normal olduğunu dile getiren Orman, eleştirileri anlamakta zorlandığını kaydederek “Yazılı ve görsel bütün medya statla ilgili günlerdir benden röportaj talep ediyor. Ben de kimseyi kırmadım ve davetleri geri çevirmedik. Kaldı ki böyle bir stat her zaman konuşulur. Anlamadığım şey nasıl oluyor da stadı konuşmak takımın motivasyonunu bozuyor. Kasımpaşa maçında kale çizgisinden dönen top oldu. Atiba’nın vuruşu son anda kurtarıldı. Vodafone Arena’nın konuşulması mı mağlubiyeti getirdi? Kasımpaşa maçını alsaydık bizim için bugün hem stadı bitirdiğimiz hem de puan farkını açtığımız için çok daha farklı şeyler konuşulacaktı. Ne diyeyim ki? Konuşmak isteyen konuşsun engelleyecek değiliz” şeklinde konuştu.
 
"BİR MAĞLUBİYETLE YIKILMAYIZ!"
 
Kasımpaşa'ya mağlup olarak şampiyonluk şanslarını zora soktukları yönündeki yorumlara da katılmadığını belirten Orman, “Bu köprünün altından daha çok sular akar. Bu yarış lig sonuna kadar devam edecektir. Biz bir mağlubiyetle yıkılacak takım değiliz. Tabii ki önemli bir avantajı kaçırdık ama kendi işimize bakmaya devam edeceğiz. Futbolcuların maçtan önce Vodafone Arena’yı gezmesi nedeniyle motivasyonun dağıldığı eleştirilerine söyleyecek bir şey bulamıyorum. Beşiktaş’ın futbolcusu bu kadar mı basiretsiz ki bu durumdan etkilensin. Yapmayın, etmeyin. Büyük takımlar böyle şeylerden asla etkilenmezler. Bizim hocamıza ve futbolcularımıza güvenimiz sonsuz. Camia olarak şampiyonluğa odaklanmış durumdayız. Tek düşüncemiz şampiyonluk” dedi.
 
(Skorer)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.