Cem Küçük'ten Abdülkadir Selvi'ye sert tepki

Cem Küçük'ten Abdülkadir Selvi'ye sert tepki
Star'dan Cem Küçük, Yeni Şafak'tan Hürriyet'e transfer olan Abdülkadir Selvi için "28 Şubat’ın Müslümanlara zulmetme karargahına asker olarak yazıldı" yorumunda bulundu.

Cem Küçük'ün, Star'daki yazısının ilgili bölümü şöyle:

"28 Şubat sürecinde Türkiye’nin tartışmasız en güçlü adamı ve sürecin tek kazananı Aydın Doğan’dı. İşte Abdülkadir Selvi böyle bir 28 Şubat banisinin adamı oldu maalesef. 28 Şubat’ın Müslümanlara zulmetme karargahına asker olarak yazıldı. Aydın Doğan’ın satın aldığı her Müslüman yazarın iki gram itibarı kalmadığını bildiği halde gitti Selvi. O yüzden hem 40 milyon kişilik AK Parti camiası hem de bu ülkenin en tepeleri doğru bulmamıştı bu transfer olayını. Çünkü mukadder son belliydi. Allah taksiratını affetsin...

Geçen yazıda da belirttiğim gibi Aydın Doğan 2005 yılında geçmişte kendine en ağır hakaretleri etmiş Ahmet Hakan’ı satın alıp kendi tetikçisi yapmıştır. Ardından Fehmi Koru ve Akif Beki, Doğan tarafından köle yapılmıştır. Akif Beki şu an Doğan’ın Cumhurbaşkanımıza karşı kullandığı en sinsi tetikçisidir.

Diğer 7’li çete mensupları da Doğan’ın emrinde tetikçi olmaya hazırdır. Daha düne kadar liberal söylemlerin düşmanı olan Mehmet Ocaktan gibi adamlar şimdi liberal poz kesip Tayyip Erdoğan’a her hafta Habertürk TV’de sinsice saldırıyorlar. Aydın Doğan koş gel dese uçarak gelecek tetikçi tipler bunlar. İşte Yeni Türkiye demek aynı zamanda sahte muhafazakarlardan da arınmak demektir..."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.