Diriliş Ertuğrul'da şok eden infaz!

Diriliş Ertuğrul'da şok eden infaz!
TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul bu akşam yeni bölümüyle ile ekrana gelecek. Devlete karşı isyan başlıyor. Noyan Ertuğrul'a karşı intikam yemini ediyor. Ertuğrul ise infaz görevini üstlenecek.

 

Diriliş Ertuğrul yine nefes kesecek bir bölüm ile izleyici karşısına çıkacak. Bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümde yer yerinden oynayacak. Ertuğrul isyanı bastırabilecek mi?

Diriliş Ertuğrul 53. bölümü ile bu akşam TRT 1'de..

Geçtiğimiz hafta yayınlanan 52. bölümüyle AB’de 15,00 ABC 1’de13.83 ve TOTAL grubunda 10,00 reyting ve AB grubunda aldığı 33.75 share(izlenme) oranıyla son yılların en fazla izlenen dizisi oldu. Başladığı günden bu yana reytinglerde tüm gruplarda açık arabirinci olan Diriliş “Ertuğrul” önceki akşam yayınlanan 52. Bölümünde AB’de 15,00ABC 1’de 13.83 ve TOTAL grubunda 10,00 reyting ve AB grubunda aldığı 33.75share (izlenme) oranıyla 2014, 2015, ve 2016 yılları arasında yayınlanan bütün dizilerarasında birinci olarak erişilmesi güç bir yeni rekora imza attı.

SOSYAL MEDYADA DÜNYA GÜNDEMİNDE

Reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul Çarşamba akşamı yayınlanan 52. bölümüyle de sosyal medyadada çok konuşulanlar arasında yer aldı. #AdaletVakti hashtag’i ile Türkiye listesinde(TT ) 1. olan dizi, 70.243 adet tweet aldı. Diriliş Ertuğrul Dizisi ayrıcaDünya listesine de (WTT) 3. sıradan girmeyi başardı. 
Dizinin 53. bölüm fragmanı da yayınlandı. Çarşamba akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek olan dizide neler olacak? İşte ilk detaylar..

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Banu Çiçek’in kaçırılması, Ertuğrul’la Tuğtekin’i bir kez daha karşı karşıya getirmiştir. Tuğtekin, yaşananlardan Ertuğrul’u sorumlu tutmaktadır. Gündoğdu alp başı olarak, Doğan ve Banu Çiçek’in yakalanması için görevlendirilmiştir. Ertuğrul ise Aytolun ve Gümüştekin’in gizli oyunlarını ortaya çıkarmak için yeni bir plan yapmıştır. Banu Çiçek’le Selcan’ın görüştüğünü gören Goncagül, obaya gelerek gördüklerini halasına anlatır. Aytolun, Goncagül’ün anlattıklarıyla telaşlanmıştır. Doğan, Gündoğdu Bey tarafından yakalanır. Banu Çiçek ise kaçarken yaralanmıştır. Diğer yandan Saadettin Köpek bütün Türkmen beylerini kervansarayda toplar.

Ertuğrul’un de bulunduğu bu toplantıda Gümüştekin, Türkmen obalarının başına uç beyi olarak atanmıştır. 

Ertuğrul, Gümüştekin’in uç beyi olarak görevlendirilmesine karşı çıkmıştır. Bu durum Saadettin Köpek ve Ertuğrul arasında yeni bir gerilimin başlangıcı olur. TRT1 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Diriliş Ertuğrulda bu hafta; Aytolun, Selcan ve Banu Çiçek karşılaşmasında neler olacak? Tuğtekin, yaşananlara tepkisini nasıl gösterecek? Saadettin Köpek ve Gümüştekin’in Ertuğrul için planları nedir? Öğreneceği gerçek Tuğtekin’in üzerinde nasıl bir etki meydana getirecek? Gümüştekin’in uç beyi olması obada nasıl karşılanır? Tuğtekin’in Gündoğdu’ya anlattığı büyük sır nedir? Gümüştekin’in uç Beyi olarak Doğan hakkındaki yaptırımı nasıl bir Ertuğrul niçin müdahale etmez? Aytolun, Tuğtekin’e Gökçe’nin hangi sırrını söyler? Ertuğrul’un bütün Türkmen obalarında büyük yankı uyandıran planı nedir?

OYUNCU KADROSU

Engin Altan DÜZYATAN-ERTUĞRUL
Esra BİLGİÇ-HALİME HATUN
Kaan TAŞANER-GÜNDOĞDU
Hülya DARCAN-HAYME ANA
Osman SOYKUT-İBN-İ ARABİ
Didem BALÇIN-SELCAN HATUN
Cengiz COŞKUN-TURGUT ALP
Nurettin SÖNMEZ-BAMSI BEYREK
Cavit Çetin GÜNER-DOĞAN BEY
Burcu KIRATLI-GÖKÇE
Mehmet ÇELİK-DELİ DEMİR
Uğur Güneş-TUĞTEKİN
Barış Bağcı-NOYAN
Hüseyin Özay-KORKUT BEY
Evrim Solmaz-AYTOLUN
Muharrem Özcan-TANGUT
Ayberk Pekcan-ARTUK BEY

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.