Bolu'da PKK hücre evine baskın

Bolu'da PKK hücre evine baskın
Bolu’da PKK’lı teröristlerin hücre evi olarak kullandığı bir eve Ankara’dan gelen özel harekat polisleri tarafından baskın düzenlendi.

Edinilen bilgiye göre, uzun süreden bu yana takip edilen 3 PKK’lı teröristin hücre evi olarak kullandığı Paşaköy Mahallesi Berberler Sokak‘ta bulunan Paşakent Sitesi’nin 5. katında bulunan daireye Ankara‘dan gelen özel harekat polisleri tarafından saat 23:50’de baskın düzenlendi.

30 dakika süren ve şiddetli çatışmanın yaşandığı evde bulunan 2 PKK’lı terörist öldürüldü. Operasyon öncesinde apartmanda bulunan vatandaşlar tahliye edildi. Çatışma öncesinde bir PKK’lı teröristin kaçtığı ifade edildi. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Çatışma sonrasında olay yeri inceleme ekipleri tarafından çalışma yapılırken, evde bombalı tuzak olduğu iddiaları sonrasında Düzce’den bomba imha uzmanı çağırıldı.

Saat 23:45’de D-100 karayoluna girişler tamamen kapatıldı. Çatışma anında karayoluna çıkan yollar tamamen kesilirken, sürücüler farklı noktalara yönlendirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.