Fenerbahçe'den sürpriz hamle!

Fenerbahçe'den sürpriz hamle!
Fenerbahçe Inter’de sezon sonuna kadar kiralık oynayan Jovetic için harekete geçti. Sarı-Lacivertli yönetim, 10 numara oynayan Karadağlı yıldız için Manchester City’nin kapısını çaldı. Kiralık formülü gündemde...

Fenerbahçe gelecek sezon için çalışmalarını şimdiden gizli gizli yürütüyor. Diego'nun performansından memnun olmayan Sarı-Lacivertli yönetimin listesine İnter'de oynayan Stevan Jovetic girdi.

Fenerbahçe, bonservisi Manchester City'de olan ve 10 numara pozisyonunda görev yapan Karadağlı oyuncu için İngiliz kulübünün kapısını çaldı. Manchester City ile 2018'e kadar sözleşmesi olan Jovetic'in sezon sonunda İnter'den ayrılacağı öğrenildi. İngiliz kulübünün gelecek sezon kadrosunda düşünmediği Karadağlı yıldız için Sarı-Lacivertliler'in bir görüşme gerçekleştirdiği ifade edildi. Listesindeki isimlerle tek tek görüşen Fenerbahçe Yönetimi'nin maliyet ve perfomans değerlendirmesi yaptıktan sonra kesin kararını vereceği ifade edildi.

PARTİZAN'DA YILDIZI PARLADI

Tottenham'ın da Jovetic ile ilgilendiği ancak bu transferde çok ısrarcı olmadığı belirlendi. 2006'da Sırbistan'ın Partizan kulübünde futbola başlayan 26 yaşındaki Jovetic performansıyla dikkatleri üzerine çekip Fiorentina'ya transfer oldu. 

41 GOL ATTI

5 sezonda 111 maçta 41 gol atan Jovetic daha sonra Manchester City'ye transfer oldu. Yıldız futbolcu, sezon başında da İnter'e kiralandı.

2006'da Partizan'da futbola başladı. Daha sonra Fiorentina'ya transfer oldu. İtalya'da yıldızlaştıktan sonra Manchester City'ye geçti. Karadağ'lı futbolcu sezon başında da İnter'e kiralandı. (Takvim)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.