Fernandao kilo aldı!

Fernandao kilo aldı!
“Ne yaparsam yapayım hep 2. tercih olarak kalıyorum. Hedefsiz kalınca insanın morali de bozuluyor, isteksizlik oluşuyor”

Van Persie'nin düzenli olarak ilk 11'de oynamaya başlamasından sonra günlerini genelde yedek kulübesinde görev bekleyerek geçiren Jose Fernandao, bu sürede ideal kilosunun 5 kilo üstüne çıktı. Teknik direktör Vitor Pereira, kendini salan oyuncusuyla bir görüşme yaparak, "Böyle her şeyden bir anda vazgeçemezsin. Şampiyonluğa gidiyoruz ve bu takımın sana çok ihtiyacı var. Yedek kalıyorsun diye ikinci sınıf bir oyuncusu değilsin. Ben seni böyle görmüyorum, sen de görme. Küsme ve çalışmaya devam et" diyerek uyardı.

6 maçta 1 kez fileleri sarstı

Ancak Fernandao, bundan sonraki durumu ile ilgili Pereira kadar umutlu değil... Gol kralı olarak geldiği Fenerbahçe'de yedek kalmanın kendisini umutsuzluğa sürüklediğini belirten golcünün, "Ne yaparsam yapayım hep ikinci tercih olarak kalıyorum. Hedefsiz kalınca moralim bozuldu, içimde bir isteksizlik oluştu" diyerek takım arkadaşlarına dert yandığı öğrenildi. Van Persie'nin gölgesinde kalan ve son 6 lig karşılaşmasında sadece 1 gol atan kral, yedek soyunduğu son üç Avrupa mücadelesinde ise fileleri sarsamadı. (Fotomaç)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.