Menajeri açıkladı: "Gelecek sezon Simon Kjaer..."

Menajeri açıkladı: "Gelecek sezon Simon Kjaer..."
Fenerbahçe'de başarılı bir sezon geçiren Kjaer’in menajeri Mikkel Beck, transfer iddialarıyla ilgili konuştu..

Kjaer’in menajeri Mikkel Beck, transfer iddialarıyla ilgili konuştu: “Simon Kjaer şu anda Türkiye Ligi’ndeki en iyi savunmacı değil, en iyi futbolcu! Talipleri olması son derece doğal. Ancak o, Fenerbahçe ile şampiyonluk yaşayıp, Şampiyonlar Ligi’nde oynamayı dört gözle bekliyor”

Adı Atletico Madrid, PSG’nin ardından son olarak bir başka dev kulüple, Chelsea’yle de anılan Simon Kjaer’in geleceği hakkında menaceri Mikkel Beck, konuştu.
 
Kendisi de eski bir futbolcu olan Beck, Danimarkalı oyuncuyla ilgili dedikoduların çıkmasının normal olduğunu belirterek, “Onu isteyenlerin ya da isteyecek olanların olması çok normal. Bu dedikodular yaz döneminin sonuna kadar da sürecektir. Bana göre şu an Türkiye’nin ya da Fenerbahçe’nin en iyi savunmacısı değil, en iyi futbolcusu konumunda. Bu sezon çok iyi bir futbol ortaya koyuyor” diye konuştu.
 
‘Fenerbahçe’de çok mutlu’
 
Mikkel Beck, “Eğer Fenerbahçe sezon sonunda şampiyon olursa, bunda Kjaer’in de büyük payı olacaktır. Şu an neyin doğru ya da neyin yanlış olduğunu söylemek zor. Tek gerçek, Kjaer’in Fenerbahçe’de çok mutlu olduğu, Türkiye’ye yüzde 100 uyum sağladığı, Fenerbahçe ile bu sezon şampiyonluk yaşayıp, önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi’nde oynamayı dört gözle beklediği” ifadelerini kullandı. 
 
(Fanatik)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.