Vodafone Arena'ya geliyor

Vodafone Arena'ya geliyor
Beşiktaş Yönetimi, İnönü'de forma giyen rakip yıldız futbolcuları da Vodafone Arena açılışına davet etti.

Siyah-beyazlılar, Fenerbahçe’den Cemil Turan, Rıdvan Dilmen, Oğuz Çetin, Müjdat Yetkiner, Galatasaray’dan Bülent Korkmaz, Hakan Ünsal, Cüneyt Tanman, Trabzonspor’dan da Ali Kemal Denizci gibi isimleri yarın stada çağırdı. Schuster, Daum, Lucescu, Scala, Del Bosque ve Tigana’ya da davet gönderildi.
 
Yıllardır Türk futbolunu kucaklayan İnönü Stadı’nın yerinde yükselen Vodafone Arena’nın açılışında sadece Beşiktaş’ın değil, Türk futbolunun efsaneleri bir arada olacak.

Başkan Fikret Orman’ın talimatıyla harekete geçen genel sekreter Ahmet Ürkmezgil; Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor ile Türk futboluna büyük katkıları bulunan ve İnönü Stadı’nda top koşturan isimleri yarınki açılışa davet etti.
Fenerbahçe’den Cemil Turan, Rıdvan Dilmen, Oğuz Çetin, Müjdat Yetkiner, Galatasaray’dan Bülent Korkmaz, Hakan Ünsal, Cüneyt Tanman, Trabzonspor’dan Ali Kemal Denizci gibi isimlerle temasa geçen Ürkmezgil, burada çeşitli hatıraları bulunan isimlere davette bulundu.

B ile başlayan kulüpler!

Açılışla ilgili detayları sır gibi saklayarak sürpriz yapmak isteyen Beşiktaş Yönetimi, siyah - beyazlı tarihe geçmiş teknik direktörleri de davet edecek. Schuster, Daum, Lucescu, Scala, Del Bosque ve Tigana gibi isimlere davetiye gönderen siyah - beyazlı yönetim, yeni sezon öncesinde ise Barcelona ve Bayern Münih’in yer alacağı bir organizasyon planlıyor.

Bu iki takımın takvimlerine göre hareket edecek olan Beşiktaş Yönetimi, aksilik çıkması durumunda ise baş harfi “B” olan başka kulüpleri gündemine alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.