'Hainlerin cezasını vereceğiz'

'Hainlerin cezasını vereceğiz'
MİLLİ Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, ülkede yaşanan terör olaylarına değinerek, "Onlar yıkacak, biz yapacağız. Onlar bölecek, biz bütünleştireceğiz. Onlar bu ülkeye ihanet edecek, biz de hainlerin cezasını vereceğiz" dedi.

Dün sabah karayolu ile Sivas'a gelerek kentte çeşitli temaslarda bulunan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, bugün partisinin Sivas İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Nisan Ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katıldı. Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıya Bakan Yılmaz'ın yanı sıra AK Parti Sivas Milletvekilleri Hilmi Bilgin, Selim Dursun ve Mehmet Habib Soluk ile çok sayıda partili katıldı.

'ONLAR YIKACAK BİZ YAPACAĞIZ'

Bakan Yılmaz yaptığı konuşmada Türkiye'nin terör sorununun olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi:

"Terörle mücadelede 90'lı yıllarda şehit sayımızda yıllık 500- 600 civarındaydı. Sivas'ta Şehit Aileleri Derneği'miz var, orada üyelerimiz var. Oraya gidin o üyelerimize sorun en çok hangi yıllarda diye. En çok 90'ı yıllarda oldu. Dolayısıyla bu terör örgütünün sanki hiçbir kapasitesi yokmuş da bu dönemde bu kapasiteyi kazanmış gibi bir algı oluşturmaya çalışıyorlar, o da doğru değil. Ama cenabı Allah'a hamdolsun bu milletin desteği bizimle oldukça onlara inat birliğimizi, beraberliğimizi artıracağız. Geleceğimize olan umutlarımızı artıracağız. Onlar yıkacak, biz yapacağız. Onlar bölecek, biz bütünleştireceğiz. Onlar bu ülkeye ihanet edecek biz de hainlerin cezasını vereceğiz."

Bakan Yılmaz'ın konuşmasından sonra toplantı basına kapalı olarak devam etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.