Trabzonspor'da forvetler suskun

Trabzonspor'da forvetler suskun
Spor Toto Süper Lig'de Medipol Başakşehir ile sahasında 1-1 berabere kalan Trabzonspor, bu sezon forvet oyuncularından yeterli katkıyı göremedi.

Spor Toto Süper Lig'de Medipol Başakşehir ile sahasında 1-1 berabere kalan Trabzonspor, bu sezon forvet oyuncularından yeterli katkıyı göremedi.

Ligde 28 hafta sonunda 33 gol atan bordo-mavililerde, forvet oyuncuları 10 golde kaldı. Oscar Cardozo 8, Muhammet Demir ve Muhammet Beşir de birer gol attı. Devre arasında Bursaspor'a transfer olan Deniz Yılmaz ile İngiltere'nin Sunderland takımına kiralanan Dame N'Doye ise gol kaydedemeden takımdan ayrılmıştı. Böylece bordo-mavili ekipte forvetler, bu sezon gollerin ancak yüzde 30'una katkı verebildi.

Cardozo'nun düşüşü

Trabzonspor'da geçen sezon ligi 17 golle tamamlayan Paraguaylı forvet, bu sezon daha düşük bir gol sayısında kaldı.

Geçen sezon 28 haftada 15 kez rakip fileleri havalandıran Cardozo, bu sezon aynı dönemde bin 91 dakika sahada kalmasına karşın 7 gol daha az kaydederek 8 golle beklentileri karşılayamadı.

Muhammet Demir de hayal kırıklığı

Ligin 18 haftalık bölümünde Gaziantepspor formasıyla 7 gol atan Muhammet Demir, bordo-mavili takımda hayal kırıklığı yaşattı.

Trabzonspor'da 10 lig maçlık dönemde 8 karşılaşmaya çıkan ve 590 dakika sahada kalan Muhammet Demir, sadece 1 gol atarak takıma katkı sağlayamadı.

Genç oyuncu Muhammet Beşir, 3 maçta 35 dakikada oynarken 1 gol atmayı başardı. Devre arasında Bursaspor'a tranfser olan Deniz Yılmaz da gol kaydedememişti.

Son 7 puana katkıları yok

Ligde son 3 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik alarak alt sıralardan uzaklaşan Trabzonspor'da forvet oyuncuları gol kaydedemezken 2 gol savunma, 1 gol de orta alan oyuncusundan geldi.

Bordo-mavililerin gollerini 1-0'lık skorlarla kazandığı Medicana Sivasspor maçında Aytaç Kara, Gaziantepspor karşılaşmasında Mustafa Yumlu ve 1-1 biten Medipol Başakşehir maçında da Akakpo attı.

37 puanın 14'ü

Trabzonspor, forvetlerin gol attığı 9 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı.

Ligde 37 puanı bulunan bordo-mavililer, forvet oyuncularının gol attığı maçlarda 14 puan topladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.