Salih Dursun'u durduran kırmızı kart

Salih Dursun'u durduran kırmızı kart
Trabzonspor'un Galatasaray ile oynadığı maçta hakeme kırmızı kart göstermesiyle gündeme oturan Salih Dursun, bu karşılaşmanın ardından ligde geçen 7 haftalık sürede formaya hasret kaldı.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Trabzonspor'un Galatasaray ile oynadığı maçta hakem Deniz Ateş Bitnel'e kırmızı kart göstermesiyle gündeme oturan Salih Dursun, bu karşılaşmanın ardından ligde geçen 7 haftalık sürede formaya hasret kaldı.

Galatasaray maçında 62. dakikada oyuna giren ve 86. dakikada Deniz Ateş Bitnel'e yaptığı hareket sebebiyle kırmızı kart ile oyun dışı kalan genç futbolcu, 3 maçlık cezasını tamamlamasının ardından da hiç süre alamadı.

Osmanlıspor, Torku Konyaspor ve Mersin İdmanyurdu maçlarıyla 3 maçlık kırmızı kart cezasını tamamlayan Salih Dursun, Beşiktaş ve Sivasspor maçlarında 18 kişilik kadroya alınmasına karşın yedek kulübesinden oyuna dahil olamadı.

Sadece hazırlık maçında oynadı

Salih Dursun, Galatasaray maçının ardındaki söz konusu dönemde sadece Samsunspor ile yapılan hazırlık karşılaşmasında görev yaptı.

Salih, jübile yapan hakem Ali Şükrü Beldüz'ü maçın 5. dakikasında omuzlarına alarak saha kenarına götürdü ve yine adından söz ettirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.