4 ayaklı civciv görenleri şaşırtıyor

4 ayaklı civciv görenleri şaşırtıyor
Adıyaman’da önceki gün dünyaya gelen 4 ayaklı civciv görenleri hayrete düşürüyor.


Adıyaman merkeze bağlı Akpınar köyünde Abdullah Erdoğan adlı vatandaşın tavuğunun yumurtasından çıkan civcivin 4 ayağı var. Aynı tavuğun 11 yumurtasından 8’inden civciv çıktı. Çıkan civcivlerden birisi diğerlerinden farklı olarak dünyaya geldi.
 
Abdullah Erdoğan’ın eşi Fatma Erdoğan kümese gittiğinde gördükleri karşısında şaşkına döndü. Civcivin birisinin 2 olması gereken ayağının 4 olduğunu gördü. İki ayağını yere basan diğer 2 ayağını aktif olarak kullanmayan civciv, diğer civcivler gibi rahat edebiliyor. Sağlıklı olarak yaşamını sürdüren 4 ayaklı civciv görenleri hayrete düşürüyor.
 
Abdullah Erdoğan, 4 ayaklı civcivin Allah’ın bir hikmeti olduğunu  belirterek, bu tür olaylardan ibret alınması gerektiğini vurguladı. Erdoğan, civcivin 4 ayağının da aktif olduğunu ifade ederek, civcivi görenlerin şaşkına döndüğünü dile getirdi.

120420161527385385780_2.jpg
 
Abdullah Erdoğan’ın oğlu Halil Erdoğan ise yıllardan beri çiftçilikle uğraştıklarını ve ilk defa böyle bir şeyle karşılaştıklarını kaydederek, şaşkınlık içerisinde olduklarını söyledi. Halil Erdoğan, köylü vatandaşların 4 ayaklı civcivi çok merak ettiklerini ve gelip baktıklarını ifade etti.
 
Fatma Erdoğan ise 4 ayaklı civcivi ilk gördüğünde ellerinin ayaklarının titrediğini ve çok korktuğunu aktardı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.