Fenerbahçe, son şampiyonu yendi

Fenerbahçe, son şampiyonu yendi
Basketbol THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final ilk maçında Fenerbahçe, sahasında, organizasyonun son şampiyonu İspanya'nın Real Madrid takımını 75-69 yenerek, seride 1-0 öne geçti.

Basketbol THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final ilk maçında Fenerbahçe, sahasında, organizasyonun son şampiyonu İspanya'nın Real Madrid takımını 75-69 yenerek, seride 1-0 öne geçti.

Üç galibiyete ulaşan takımın Dörtlü Final'e yükseleceği seride ikinci maç 14 Nisan Perşembe günü yine Ülker Sports Arena'da oynanacak.

Fenerbahçe, THY Avrupa Ligi'nde Ülker Sports Arena'daki yenilmezlik serisini 20 maça çıkardı.

Real Madrid karşısında alınan sonuçla evinde üst üste 20. galibiyetini elde eden sarı-lacivertliler, seyircisi önünde en son 16 Ocak 2015'te Olympiakos'a kaybetmişti.

"Perşembe günü oynayacağımız maça hazırlanmalıyız"

Basketbol THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final ilk maçında sahasında İspanya'nın Real Madrid takımını 75-69 yenen Fenerbahçe'nin başantrenörü Zeljko Obradovic, seriye iyi başladıklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Obradovic, play-off maçlarında en önemli şeyin sonuç olduğunu dile getirerek, "Bunu unutup perşembe günü oynayacağımız maça hazırlanmalıyız. İlk yarıda çok iyi oynadık ve nasıl oynamamız gerektiğini gördük. Biraz sakinleşip ve dinlenip diğer maça hazırlanmalıyız." ifadelerini kullandı.

"Fenerbahçe'yi yenmek için en iyi şekilde oynamak gerekiyor"

Real Madrid Başantrenörü Pablo Laso, maça iyi başladıklarını, hücumun kontrollerinde olduğunu ama ikinci çeyrekte çok fazla top kaybı yaptıklarını dile getirdi.

Yaptıkları top kayıplarıyla oyun ritmini Fenerbahçe'ye verdiklerini anlatan Laso, "Fenerbahçe akıllı ve tecrübeli bir takım ama biz de buraya tatile gelmediğimizi gösterdik. Önümüzde uzun bir seri var ve Fenerbahçe'yi yenmemiz gerekiyor. Devre arasına 10 top kaybıyla girdik. Bu da 10 atışı kaybettik demek. Agresif ve akıllı olmamız gerekiyor. Fenerbahçe'yi yenmek için en iyi şekilde oynamak gerekiyor. Atmosfer çok iyiydi. En iyi takımların, en iyi taraftar grupları oluyor" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.