Özgecan'ın katiline aynısını yapmış!

Özgecan'ın katiline aynısını yapmış!
Özgecan'ı 2.5 saat süren işkenceyle vahşice katleden Suphi Altındöken'i hapiste vuran mahkum Gültekin Alan her şeyi önceden planlamış.

Göğsünden vurduğu katilin 2.5 saat can çekişmesini ve kan kaybından ölmesini seyretmiş. Üstelik bu korkunç tabloyu katilin babasına da izletmiş.

Tarsus’ta 11 Şubat 2015’te üniversiteli Özgecan Aslan’a (20) bindiği minibüsün şoförü Suphi Altındöken (27) tecavüze yeltenmişti. Direnince de başına demirle vurup bayıltmış, bıçaklamış, canlıyken ellerini kesmiş ve yine canlıyken yakmıştı. Katile babası Necmettin Altındöken (54) ile arkadaşı fatih Gökçe (26) yardım etmişti.

24 SAAT GÖZETLENİYOR

Müebbete mahkum katil ve destekçileri Adana Kürkçüler Cezaevi’nde yatıyordu. Suphi Altındöken ile babası Necmettin Altındöken önceki gün mahkum Gültekin Alan’ın silahlı saldırısına uğramıştı. Suphi Altındöken ölmüş, babası yaralanmıştı. 24 saat içerisi kameralarla gözetlenen yüksek güvenlikli f tipi cezaevinde Gültekin Alan’ın saldırıyı dakika dakika planladığı ortaya çıktı.

KAN KAYBINDAN ÖLDÜ 

* Tuvalete gidip saklanmış olan silahı aldı. 
* Gardiyanı silahla tehdit edip baba-oğulun yattığı koğuşu açtırdı. 
* Kafasına silah dayadığı gardiyan ile içeri girdi. 
* Profesyonel tetikçi olan Gültekin Alan babayı etkisiz hale getirmek için bacaklarına iki el ateş etti. 
* Suphi Altındöken’in göğsüne bir kurşun sıktı. 
* Tüm bunlar sadece 13 saniye sürdü. 
* Gardiyan rehin olduğu için jandarma operasyon yapamadı. 
* Gültekin Alan, 2.5 saat bekledi. İçeriye girilemediği için Suphi Altındöken babasının gözü önünde can çekişerek kan kaybından öldü. 
* Tetikçi, babaya ölümcül yara vermediği için baba kurtarıldı. 
* 2.5 saat ayrıntısı dikkat çekici. Çünkü, Suphi Altındöken de 2.5 saat süren bir işkenceyle Özgecan’ı öldürdüklerini ifadesinde söylemişti.

SUÇ MAKİNESİ

Tokatlı Gültekin Alan’ın, cinayet, sahte para imali, suç örgütü kurmaktan 50 yıl cezası var. 11 yıl Zile ve İzmir’de yattıktan sonra 14 ay önce Adana Kürkçüler’e nakledilmiş. 3 kızı var. İçkili lokanta işleten babası Necmi Alan da hesap yüzünden tartıştığı bir müşterisini öldürmekten 2 yıldır hapiste.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.