Fenerbahçe ile anlaştı iddiası!

Fenerbahçe ile anlaştı iddiası!
Valencia tarafından gözden çıkartılan Cezayirli futbolcunun, Sarı-Lacivertliler ile sözleşme imzaladığı öne sürüldü.

İddiaya göre Feghouli, Fenerbahçe ile anlaştıktan sonra form düşüklüğü yaşayıp, disiplinsiz davranışlarda bulunduğu için kadro dışı kaldı.

Valencia Kulübü’nden önceki gün yapılan açıklamada, Sofiane Feghouli’nin kadro dışı kaldığı duyrulmuştu. Kulüp, bu kararın nedenini ise kamuoyuyla paylaşmadı. Ancak İspanya’da kulaktan kulağa dolaşan bir iddiaya göre yıldız futbolcunun gözden çıkartılmasının nedeni Fenerbahçe! Sarı-Lacivertliler, sezon başında Cezayirli oyuncuyu transfer etmeye çalışsa da Valencia, Şampiyonlar Ligi vizesi aldıktan sonra oyuncuyu kadroda tutmayı tercih etti.

Her hareketi olay

Sofiane Feghouli, takımda kalmasına rağmen sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini inatla yenilemedi. Valenceia’nın tüm tekliflerini bir bir geri çevirdi. İspanya’da dün ortaya atılan iddiaya göre yıldız futbolcu, yeni sezon için Fenerbahçe ile anlaşmaya vardı. Hatta bu durumdan Valencia Yönetimi’nin de haberi var. Feghouli, Sarı- Lacivertliler ile sözleşme imzaladıktan sonra büyük bir form düşüşü yaşadı. Bu da yetmezmiş gibi disiplinsiz davranışları da kulübü rahatsız etmeye başladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.