Özel Harekat Polislerinden mektup var

Özel Harekat Polislerinden mektup var
Güneydoğu'da bölücü terör örgütü PKK'ya karşı mücadele veren özel harekat polisleri "Milletimizden isteğimiz önce dua sonra da milli tepkiler vermesidir. Şehit haberlerini meteoroloji haberleri gibi izleyip geçmesinler" dedi.

Yeniçağ gazetesi yazarı Batuhan Çolak, bugünkü köşesinde dikkat çeken bir mektuba yer verdi. Çolak köşesinde, Nusaybin'de görev yapan Özel Harekatçı polislerden aldığı mektubu yayınladı. 

Mektupta özel harekat polisleri "Milletimizden isteğimiz önce dua sonra da milli tepkiler vermesidir. Şehit haberlerini meteoroloji haberleri gibi izleyip geçmesinler. Bu kadar şehidin vebali, sorumluları kimdir, hangi yanlış politika bu kadar şehit verdirmiştir sorsunlar istiyoruz" diyor.

Özel harekat polislerinin mektubu şöyle: 

"Selamünaleyküm

Bu mektubu Özel Harekat polislerinin iç dünyasını ve düşüncelerini yansıtmak, duyurmak amacıyla kaleme almış bulunmaktayız.

Bizler şu an bir mücadelenin içindeyiz. Bu mücadelede 7 aydır 400'ü aşkın şehit ve sayısız gazi verdik. Kimilerimiz 7 ay önce evlerinden çıktı hâlâ daha bölgede mücadeleye devam ediyor.

Geçici görevle gelenlerimiz Cizre, Silopi, Sur, Yüksekova, Dargeçit ve Nusaybin'de canla başla, yanlarında kardeşlerini şehit vererek, yaralanıp yarasını sarmadan çatışmaya devam ediyor.

Bizler "halkın vergisiyle maaş alıyorsunuz, çalışacaksınız" diyen tipleri de biliyoruz "gerekirse biz de bölgeye gidelim sizle beraber çatışalım" diyen canları da biliyoruz.

Milletimizden isteğimiz önce dua sonra da milli tepkiler vermesidir. Şehit haberlerini meteoroloji haberleri gibi izleyip geçmesinler.

Bu kadar şehidin vebali, sorumluları kimdir, hangi yanlış politika bu kadar şehit verdirmiştir sorsunlar istiyoruz.

Devletimizden isteğimiz terörle mücadelede etkin yasalar çıkması ve bölgedeki bizlere sahip çıkılmasıdır. Yöneticilerimiz koltuk sevdasını bırakıp bize moral verecekleri hatta bizle beraber mücadele edecekleri yerde köstek olmaktadırlar.

Kimse bölgede mücadele eden aslanların psikolojisini bilmiyor ve umurlarında da değil. Milletimizin desteğinin yanında devlet büyüklerinin, siyasetçilerin, sanatçıların da desteği bizlere moral olacaktır. Fakat bu desteği şimdilik sayılı isimlerden alabildik.

PKK terörü sadece Güneydoğu'da yaşanmamaktadır. Destek olan her kimse cezası ağır bir şekilde verilmelidir. Meclisten başlanarak üniversitelere kadar her yer terör destekçilerinden temizlenmelidir yoksa ölen teröristin yerine yenisi gelecektir. Ağır terör yasaları çıkması gerekmektedir.

Bu aziz Vatan topraklarını hainlerden arındırma mücadelemizin yalnızca silahla olmayacağını vatandaşa duyurmayan devlet büyüklerine rağmen tamamen kendi imkan ve sorumluluklarıyla tıpkı Çanakkale'deki milli mücadele ruhuyla bizden maddi ve manevi yardımlarını eksik etmeyen Yüce Türk Milleti'ne selam ve dualarımızı iletirken Ahiret Gününün Sahibi (c.c.)'nin bizimle olduğu ve Hilalle Haçın mücadelesinde galip olanın hiç şüphesiz, Yüce Dinimiz İslam'ın gerçek bekçileri olan bizlerin olacağını unutmamalarını temenni ediyoruz.

Dualarınız bize güç vermektedir.

Selam ve dua ile..."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum