F.Bahçe'den resmi açıklama! İlhan Ekşioğlu...

F.Bahçe'den resmi açıklama! İlhan Ekşioğlu...
Fenerbahçe Kulübü resmi internet sitesinden açıklama yayınlayarak söz konusu gazeteci ile kulüp yöneticisi İlhan Ekşioğlu arasında olduğu iddia edilen mesajlaşmadaki tehditi kesin bir dille yalanladı.

Fenerbahçe Kulübü'nün açıklaması şöyle;

Dün kendisini gazeteci diye tanıtan bir şahıs, Asbaşkanımız Sn. İlhan Ekşioğlu’nun twitter hesabından özel mesaj yoluyla tehdit edildiğini iddia etmiş, ne yazık ki bu komik iddia kendisine yazılı ve görsel basında yer bulmuştur.
 
Öncelikle belirtmek isteriz ki; Asbaşkanımız Sn. İlhan Ekşioğlu’nun twitter hesabı @eksiogluilhan’dır. Söz konusu şahıs, kullanıcı adı üzerinde harf oyunu yaparak sahte bir hesap açmış ve kendisine tehdit içeren bir mesaj yollayarak, bu tehdit mesajını Asbaşkanımız Sn. İlhan Ekşioğlu tarafından gönderilmiş gibi kamuoyuna servis etmiştir. Bazı televizyon kanalları ve köşe yazarları da böylesine basit bir konuyu ciddiye almışlar ve bu sahteciliğe alenen prim vermişlerdir.
 
Konuyla ilgili olarak adli süreç başlatılmış olup, söz konusu şahısla ilgili Asbaşkanımız tarafından suç duyurusunda bulunulacaktır. Bununla birlikte, spor basınından ricamız, haber yaparken çok daha dikkatli ve ciddi olmaları, konuyu yeterince araştırmaları ve bu tip sahteciliklere kredi tanımamasıdır.
 
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.